Συνάντηση Χαρίτου με Κουρούδη και Πολιτόπουλο | Κοινός στόχος η υγιής ανάπτυξη του τόπου

Τα "Θρακικά Εκκοκκιστήρια" και τη "Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης | Βεργίνα", δύο από τις πλέον σύγχρονες μεταποιητικές μονάδες στον νομό Ροδόπης που συνδέονται άμεσα με τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής και εφαρμόζουν καινοτόμες πρακτικές στον χώρο της συμβολαιακής γεωργίας, επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου.
Screenshot_684

Τα “Θρακικά Εκκοκκιστήρια” συμβάλλουν στην ποιοτική αναβάθμιση ενός σημαντικού  αγροτικού προϊόντος όπως είναι το βαμβάκι, προσδίδοντας στο προϊόν προστιθέμενη αξία.

Η Ζυθοποιία της “Βεργίνας” προσδίδει προστιθέμενη αξία στο κριθάρι αφού χιλιάδες στρέμματα μέσω συμβολαιακής γεωργίας αξιοποιούνται για την παραγωγή ως πρώτη ύλη, της γνωστής βύνης, για την παραγωγή της μπύρας.

Ο κ. Χαρίτου έτυχε θερμής υποδοχής από τους επιχειρηματίες, Σταμάτη Κουρούδη των “Θρακικών Εκκοκκιστηρίων”, και Δημήτρη Πολιτόπουλο της “Μπύρας Βεργίνα”, με τους οποίους άλλωστε βρίσκεται σε επικοινωνία όλα αυτά τα χρόνια ως Βουλευτής.

Ενημερώθηκε αναλυτικά για τους αμέσους  σχεδιασμούς  και τους επενδυτικούς στόχους που θέτουν για την ανάπτυξη των συνεργειών των επιχειρήσεών τους στον χώρο του πρωτογενούς τομέα στη Ροδόπη, ενώ είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους εργασίας των δύο επιχειρήσεων και να συνομιλήσει με το προσωπικό.

Ο Βουλευτής ευχαρίστησε τους δύο επιχειρηματίες για την υποδοχή που του επεφύλαξαν, για την ουσιαστική ενημέρωση, καθώς και για τις ευχές τους  για καλή δύναμη και επιτυχία στον αγώνα του.

Όπως σημείωσε εξάλλου ο ίδιος, “συναντήθηκα με δύο αξιόλογους επιχειρηματίες της Ροδόπης, τον Σταμάτη Κουρούδη και τον Δημήτρη Πολιτόπουλο, που δραστηριοποιούνται δυναμικά στον πρωτογενή τομέα.  Τους ευχαριστώ για την ουσιαστική ενημέρωση, για τη σημαντική συμβολή τους στην αναπτυξιακή προσπάθεια του τόπου, καθώς και για την εκτίμηση στο πρόσωπο μου. Δύο μεγάλες παραγωγικές μονάδες, τα “Θρακικά Εκκοκκιστήρια” και η “Βεργίνα Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης”, συμβάλλουν στην ανάδειξη αγροτικών προϊόντων, του βάμβακος και του κριθαριού. Η περιοχή μας έχει ανάγκη από τέτοιες, καινοτόμες, βιώσιμες μεταποιητικές επιχειρήσεις, που αφενός προσδίδουν υψηλή προστιθέμενη αξία στα τοπικά αγροτικά προϊόντα, ενισχύσουν το εισόδημα των παραγωγών και συμβάλλουν στην αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα, και αφετέρου με τους επιχειρηματικούς στόχους και τις επενδύσεις στην περιοχή δημιουργούν νέες σταθερές θέσεις εργασίας και ενισχύουν την τοπική ανάπτυξη και οικονομία”.

Συνάντηση Χαρίτου με Κουρούδη και Πολιτόπουλο | Κοινός στόχος η υγιής ανάπτυξη του τόπου Συνάντηση Χαρίτου με Κουρούδη και Πολιτόπουλο | Κοινός στόχος η υγιής ανάπτυξη του τόπου Συνάντηση Χαρίτου με Κουρούδη και Πολιτόπουλο | Κοινός στόχος η υγιής ανάπτυξη του τόπου Συνάντηση Χαρίτου με Κουρούδη και Πολιτόπουλο | Κοινός στόχος η υγιής ανάπτυξη του τόπου Συνάντηση Χαρίτου με Κουρούδη και Πολιτόπουλο | Κοινός στόχος η υγιής ανάπτυξη του τόπου Συνάντηση Χαρίτου με Κουρούδη και Πολιτόπουλο | Κοινός στόχος η υγιής ανάπτυξη του τόπου Συνάντηση Χαρίτου με Κουρούδη και Πολιτόπουλο | Κοινός στόχος η υγιής ανάπτυξη του τόπου Συνάντηση Χαρίτου με Κουρούδη και Πολιτόπουλο | Κοινός στόχος η υγιής ανάπτυξη του τόπου Συνάντηση Χαρίτου με Κουρούδη και Πολιτόπουλο | Κοινός στόχος η υγιής ανάπτυξη του τόπου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood