Συνάντηση Μέτιου με το Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Συνάντηση Μέτιου με το Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
2 - 2022-10-19T093034.156

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση ο κ. Μέτιος έθεσε τις κατευθύνσεις στρατηγικής για το πρώτο διάστημα λειτουργίας του Οργανισμού και η συζήτηση επικεντρώθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο Οργανισμός θα βοηθήσει τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας στην εκπόνηση μελετών και στην υλοποίηση των έργων που έχει ανάγκη η Περιφέρεια.

Συνάντηση Μέτιου με το Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ανατολικής Μακεδονίας και ΘράκηςΟ Αναπτυξιακός Οργανισμός Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι  μία ανώνυμη εταιρεία ειδικού σκοπού που συστάθηκε πρόσφατα με στόχο να παρέχει επιστημονική, συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ (αλλά και στους τοπικούς φορείς) για την εφαρμογή της αναπτυξιακής της πολιτικής στους τομείς αρμοδιότητάς της.

Πρόεδρος του Οργανισμού είναι ο κ. Βασίλης Γαλάνης, ιατρός· Αντιπρόεδρος ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης, δικηγόρος· και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Απόστολος Παυλίδης, πολιτικός μηχανικός. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι κ.κ.: Μιχάλης Αμοιρίδης, πολιτικός μηχανικός· Σεμπαετίν Γκασήλ, ιατρός· Ευαγγελία Δίνα–Ασλανίδου, οικονομολόγος· Γιώργος Κουκουράβας, πολιτικός μηχανικός· Θάνος Παπανικολάου, οικονομολόγος· και Βασίλης Ποζατζίδης, χημικός.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood