Συνάντηση επικοινωνιακού σκοπού του Ευρ. Στυλιανίδη με εκπροσώπους της Ένωσης Πυροσβεστών ΑΜ-Θ

Μετά από: την επίσκεψη που είχαν πραγματοποιήσει οι πυροσβέστες στον βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Χαρίτου, την κοινοβουλευτική ερώτηση του κ. Χαρίτου με θέμα την υποστελέχωση των πυροσβεστικών υπηρεσιών της περιοχής, την άρνηση της κυβέρνησης να αναγνωρίσει το πρόβλημα, την κοινοβουλευτική ερώτηση του κ. Χαρίτου αναφορικά με τη μη χορήγηση του επιδόματος προβληματικών και παραμεθόριων περιοχών, και την επιμονή της κυβέρνησης να εξαιρεί αυθαίρετα τους πυροσβέστες του Νομού Ροδόπης από το εν λόγω επίδομα.
IMG_1038

Με εκπροσώπους της Ένωσης Πυροσβεστών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συναντήθηκε ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, σε μια καταφανέστατα επικοινωνιακή κίνηση, μετά από:

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του γαλάζιου βουλευτή:

“Συζήτησαν την ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού ιδιαίτερα στο Νομό Ροδόπης προκειμένου να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικότερα τα συμβάντα στην περιοχή που έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα, τόσο λόγω πυρκαγιών στον ορεινό όγκο εξαιτίας της διέλευση παράτυπων μεταναστών όσο και λόγω τροχαίων ατυχημάτων που γίνονται κατά τη δίωξη παράνομων διακινητών.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συζήτησε με λεπτομέρειες το θέμα και παρέλαβε σχετικό υπόμνημα προκειμένου να παρέμβει στον αρμόδιο Υπουργό για να αναζητηθεί λύση.
Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους μάχιμους πυροσβέστες που δίνουν συνεχώς τον καλύτερο τους εαυτό με αυταπάρνηση και υψηλή αίσθηση καθήκοντος για να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις και να προστατέψουν τους ανθρώπους και τη φύση της περιοχής.
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που με συνέπεια έχει σταθεί όλα τα χρόνια δίπλα στο Σώμα δεσμεύτηκε ότι θα κάνει και τώρα ότι μπορεί για να τους στηρίξει”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood