Συνάντηση Απ. Ιωάννου με τον Πρύτανη του ΔΠΘ, Φ. Μάρη | Κοινή πεποίθηση η ανάγκη συνεργασίας

Εποικοδομητική συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών με τον Πρύτανη του ΔΠΘ | Κοινός στόχος να σταματήσει το φαινόμενο της αποξένωσης μεταξύ του Πανεπιστημίου και του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών με τη μηδενική έως τώρα συνεργασία μεταξύ τους.
Screenshot_1285

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών, Απόστολος Ιωάννου, πλαισιωμένος από υποψηφίους συμβούλους της παράταξής του, “Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών”, και συνεργάτες του, επισκέφθηκε τον Πρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή Φώτιο Μάρη, και συζήτησαν για την προοπτική ανάπτυξης και τόνωσης της σύνδεσης του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών με τις Σχολές του πολύτιμου ακαδημαϊκού φορέα της Θράκης, με τελικό στόχο τη συνεργασία σε μεγάλο εύρος τομέων.

Η επίσκεψη ήταν εποικοδομητική και δημιούργησε ισχυρές προϋποθέσεις υποστήριξης του πλάνου ανάπτυξης και καλής λειτουργίας του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών με σύγχρονα εργαλεία, αξιοποιώντας τη γνώση του ΔΠΘ και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από την ερευνητική του δράση, και φέρνοντας σε επαφή το πλήθος των φοιτητών στη Θράκη με την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών ώστε να γνωρίσουν τη φυσιογνωμία και τα ποικίλα πλεονεκτήματά της.

Στο πέρας της συνάντησης ήταν κοινή η πεποίθηση ότι πρέπει να σταματήσει το φαινόμενο της αποξένωσης μεταξύ του Πανεπιστημίου και του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών με τη μηδενική έως τώρα συνεργασία μεταξύ τους.

Ο κ. Ιωάννου δεσμεύτηκε ότι με την εκλογή του θα αξιοποιήσει ενεργά κάθε δυνατότητα συμβολής του Πανεπιστημίου σε ένα μεγάλο φάσμα προκλήσεων που πρέπει να απαντηθούν για να εξυπηρετηθούν αποτελεσματικά οι ανάγκες των κατοίκων του Δήμου στη νέα εποχή.

Συνάντηση Απ. Ιωάννου με τον Πρύτανη του ΔΠΘ, Φ. Μάρη | Κοινή πεποίθηση η ανάγκη συνεργασίας Συνάντηση Απ. Ιωάννου με τον Πρύτανη του ΔΠΘ, Φ. Μάρη | Κοινή πεποίθηση η ανάγκη συνεργασίας

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood