Συνάντηση αγροτών με Τοψίδη | Πρόσκληση σε Αυγενάκη για σύσκεψη στην Κομοτηνή

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, είχε στην έδρα της Περιφέρειας, στην Κομοτηνή, ο Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ_1

Η αντιπροσωπεία των αγροτών παρέδωσε στον Περιφερειάρχη υπόμνημα με το σύνολο των αιτημάτων του κλάδου, και προέβη σε αναλυτική ενημέρωση.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Τοψίδης δήλωσε: «Αυτό που βγάλαμε ως συμπέρασμα – εγώ προσωπικά ανέλαβα την ευθύνη – είναι ότι θα τηλεφωνήσουμε στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, στον κ. Αυγενάκη, για μια συντονισμένη συνάντηση εδώ, στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, για να ακούσει τα προβλήματα και τους αγρότες, τεκμηριωμένα, για να μπορέσουμε να βρούμε λύση. Εμείς συντασσόμαστε με αυτόν τον αγώνα και με αυτήν την προσπάθεια που κάνουν οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι, για να μπορέσουμε πραγματικά να έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Ο κ. Τοψίδης εξέφρασε την αισιοδοξία ότι σύντομα θα δρομολογηθούν λύσεις για ζητήματα του πρωτογενούς τομέα που άπτονται αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας. «Έχουμε σχεδιασμό με τους πόρους του δικού μας ΕΣΠΑ, θα δώσουμε προτεραιότητα για να δείξουμε ότι ο κλάδος αυτός είναι ένας κλάδος που πρέπει να στηριχτεί», σημείωσε.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα Ριτβάν Χατζή Μεμέτ.

Συνάντηση αγροτών με Τοψίδη | Πρόσκληση σε Αυγενάκη για σύσκεψη στην Κομοτηνή

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood