Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου, ώρα 22:00: Ο διεθνούς φήμης συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου παρουσιάζει ζωντανά σε διαδικτυακή συναυλία για πιάνο και φωνή, ορισμένα από τα σπουδαιότερα τραγούδια της καριέρας του, τα οποία θα ερμηνεύσει με τη μαγική φωνή της η Βερόνικα Δαβάκη.

Πρόκειται για μια διοργάνωση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, το οποίο αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Η συμμετοχή του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και όλων των συνεργατών του στη διοργάνωση γίνεται αφιλοκερδώς.

Η συναυλία μεταδίδεται “ζωντανά” από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/ και το πρόγραμμά της είναι προσαρμοσμένο στο πνεύμα κατάνυξης της ημέρας.

Κατά τη μετάδοση της συναυλίας, πολίτες και επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην ενίσχυση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης πραγματοποιώντας καταθέσεις σε λογαριασμό του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου (Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ: GR7601711830006183010422956, BIC: PIRBGRAA, Δικαιούχος: Φαρμακευτικός Σύλλογος Ν. Έβρου).

“Πρόκειται για μια κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης που γίνεται μέσω της τέχνης”, αναφέρει ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος και ευχαριστεί και συγχαίρει τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, την ερμηνεύτρια Βερόνικα Δαβάκη, τον Γιάννη Αρμουτίδη που έχει αναλάβει τον συντονισμό και παρουσιάζει την εκδήλωση, καθώς και όλους όσοι εργάζονται για την επιτυχή διοργάνωση της συναυλίας “επιδεικνύοντας την αλληλεγγύη τους στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε”. Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης εκφράζει στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Έβρου για τη συμβολή του, ενώ συγχαίρει τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Θανάση Τσώνη ο οποίος είχε την ιδέα διοργάνωσης της συναυλίας.