“Σύμπραξη Προοπτικής”: “Όχι στην άρση της μείωσης των δημοτικών τελών τραπεζοκαθισμάτων καφεστίασης”

"Δυστυχώς η δημοτική αρχή δείχνει να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα της τοπικής οικονομίας, και εν μέσω ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης αυξάνει τα τέλη και επιβαρύνει τις επιχειρήσεις", τονίζει σε δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής της παράταξης "Σύμπραξη Προοπτικής" και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής, Ανέστης Βαφειάδης.
Screenshot_46

“Δυστυχώς η δημοτική αρχή δείχνει να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα της τοπικής οικονομίας, και εν μέσω ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης αυξάνει τα τέλη και επιβαρύνει τις επιχειρήσεις”, τονίζει σε δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής της παράταξης “Σύμπραξη Προοπτικής” και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής, Ανέστης Βαφειάδης, σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής για άρση της μείωσης κατά 40% των τελών των τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους καταστημάτων καφεστίασης που είχε αποφασιστεί την περίοδο της πανδημίας.

Απόφαση που ίδιος καταψήφισε δηλώνοντας:

«Την αύξηση 40% των δημοτικών τελών κοινοχρήστων χώρων και τέλους εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς για τις επιχειρήσεις, ψήφισε η δημοτική αρχή Γκαράνη στην Οικονομική Επιτροπή.

Ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής από την παράταξη “Σύμπραξη Προοπτικής” και δημοτικός σύμβουλος, καταψήφισα την εν λόγω εισήγηση.

Πρότασή μας είναι λόγω της εντεινόμενης ενεργειακής κρίσης στην αγορά με άμεσο επακόλουθο το αυξανόμενο λειτουργικό κόστος, να μην αυξηθούν τα τέλη για τις επιχειρήσεις και να παραμείνουν για το 2023 ως έχουν σήμερα.

Θυμίζουμε ότι οι εν λόγω μειώσεις είχαν αποφασιστεί λόγω πανδημίας. Στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο θα ζητήσουμε τη μη αναπροσαρμογή των τελών.

Δυστυχώς η δημοτική αρχή δείχνει να μην αντιλαμβάνεται την πραγματικότητα της τοπικής οικονομίας, και εν μέσω ενεργειακής και πληθωριστικής κρίσης αυξάνει τα τέλη και επιβαρύνει τις επιχειρήσεις».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood