“Σύμπραξη Προοπτικής”: “Απαιτούμε άμεση λύση για τη λειτουργία του κλειστού δημοτικού κολυμβητηρίου Κομοτηνής”

Άμεση λύση για τη λειτουργία του κλειστού δημοτικού κολυμβητηρίου Κομοτηνής, απαιτεί η παράταξη "Σύμπραξη Προοπτικής" του Αντώνη Γραβάνη.
309954905_386084807071471_1278782635744885762_n

Άμεση λύση για τη λειτουργία του κλειστού δημοτικού κολυμβητηρίου Κομοτηνής, απαιτεί η παράταξη “Σύμπραξη Προοπτικής” του Αντώνη Γραβάνη, με ανακοίνωσή της η οποία αναλυτικά έχει ως εξής:

“Πριν από λίγους μήνες η δημοτική αρχή της Ξάνθης ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου της πόλης έντεκα χρόνια μετά την τελευταία ημέρα λειτουργίας του. Τα επίσημα μάλιστα εγκαίνια της δομής είναι προγραμματισμένα για την προσεχή Κυριακή.

Στα μέσα δε του μήνα, ο Δήμος Ξάνθης ανακοίνωσε την εκπόνηση μελετών για την προμήθεια και εγκατάσταση προκατασκευασμένου κολυμβητηρίου το οποίο θα αποτελέσει το δεύτερο κολυμβητήριο της γειτονικής πόλης.

Την ίδια ώρα που η Κομοτηνή διαθέτει δημοτικό κολυμβητήριο το οποίο η διοίκηση του Δήμου κρατάει κλειστό εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία.

Και αν δεν υπήρχε η φιλοξενία του Πανεπιστημιακού κολυμβητηρίου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που από προσωρινή, μετατράπηκε σε μόνιμη, οι Κομοτηναίοι και οι Κομοτηναίες θα στερούνταν ακόμα μιας βασικής υποδομής, όπως τόσες που έχει απωλέσει η πόλη τα τελευταία χρόνια. Λοιπά χαρακτηριστικά παραδείγματα οι κατασκηνώσεις της Πανδρόσου, αλλά και τα γειτνιάζοντα στο κλειστό κολυμβητήριο υπαίθρια δημοτικά γήπεδα, το «λίφτινγκ» στα οποία ακόμα περιμένουμε να ολοκληρωθεί μετά από τρία χρόνια, ενώ ουδέν νεότερο σε σχέση με το καθεστώς λειτουργίας τους υπάρχει.

Η αναποτελεσματικότητα και προχειρότητα της διοίκησης Γκαράνη είναι η αιτία που η Κομοτηνή πλέον δεν έχει επαναφέρει σε λειτουργία το κολυμβητήριο της πόλης καθώς πλέον υπάρχουν πολλές προσκλήσεις για χρηματοδότηση του έργου. Δυστυχώς, συνεχίζει να ρημάζει στον χρόνο και με το «αποτύπωμα» της εγκατάλειψης τόσο έντονο που πολύ αμφιβάλλουμε ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.

Η δημοτική αρχή του κ. Γιάννη Γκαράνη είναι πλέον γνωστό και αποδεδειγμένο ότι στερείται της θέλησης και της ικανότητας να διεκδικήσει, πολύ δε περισσότερο να υλοποιήσει οποιοδήποτε έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Απαιτούμε από τον Δήμαρχο Κομοτηνής να προβεί σε όλες τις ενέργειες ώστε το κολυμβητήριο να εκσυγχρονιστεί, αναβαθμιστεί και παραδοθεί σε λειτουργία στους δημότες”.

"Σύμπραξη Προοπτικής": "Απαιτούμε άμεση λύση για τη λειτουργία του κλειστού δημοτικού κολυμβητηρίου Κομοτηνής" "Σύμπραξη Προοπτικής": "Απαιτούμε άμεση λύση για τη λειτουργία του κλειστού δημοτικού κολυμβητηρίου Κομοτηνής" "Σύμπραξη Προοπτικής": "Απαιτούμε άμεση λύση για τη λειτουργία του κλειστού δημοτικού κολυμβητηρίου Κομοτηνής" "Σύμπραξη Προοπτικής": "Απαιτούμε άμεση λύση για τη λειτουργία του κλειστού δημοτικού κολυμβητηρίου Κομοτηνής" "Σύμπραξη Προοπτικής": "Απαιτούμε άμεση λύση για τη λειτουργία του κλειστού δημοτικού κολυμβητηρίου Κομοτηνής"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood