Σύμπραξη Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και Π.Ε. Ροδόπης για την προβολή των τοπικών παραδόσεων

Στόχος η προσέλκυση επισκεπτών από την τοπική κοινωνία και από εξωτερικούς προορισμούς.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (1) (1)

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Απόστολος Ιωάννου με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά παρουσία Αντιδημάρχων, Εντεταλμένων Συμβούλων και στελεχών των υπηρεσιών των δύο Φορέων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα με κεντρικό άξονα την προετοιμασία για τη διοργάνωση των πολιτιστικών δράσεων που θα υλοποιηθούν την τρέχουσα περίοδο μέσα από τη συνεργασία του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Σκοπός των δράσεων και εκδηλώσεων είναι να αναδειχθεί ο Δήμος ως κοιτίδα πολιτισμού στην περιοχή, με τις προσπάθειες να επικεντρώνονται στην προώθηση του τοπικού πολιτισμού και του τουριστικού προϊόντος, προσδίδοντας έτσι έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στον τόπο.

Μέσα από τις εξειδικευμένες εκδηλώσεις ο στόχος είναι να προσελκυστούν περισσότεροι επισκέπτες, τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από εξωτερικούς προορισμούς.

Η προβολή των τοπικών παραδόσεων, της τέχνης και της πολιτιστικής κληρονομιάς, θα αποτελέσει κεντρικό στοιχείο ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την πλούσια πολιτιστική παράδοση του Δήμου.

Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος επιδιώκει όχι μόνο την προώθηση του τουρισμού αλλά και τη διατήρηση και ενίσχυση της ταυτότητάς του ως πολιτιστικού κέντρου στην περιοχή.

Σύμπραξη Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και Π.Ε. Ροδόπης για την προβολή των τοπικών παραδόσεων Σύμπραξη Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και Π.Ε. Ροδόπης για την προβολή των τοπικών παραδόσεων

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood