Οριστικοποιήθηκαν, όπως έγραψε χθες το inkomotini.news από την κεντρική επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, τέσσερις υποψηφιότητες του κόμματος στον νομό Ροδόπης ενόψει των εθνικών εκλογών, και συγκεκριμένα, του νυν Βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ, της Σιμπέλ Μουσταφάογλου, του Γιώργου Μανανά και της Κυριακής Γολγάκη.

Σε δήλωσή της η Σιμπέλ Μουσταφάογλου, η υποψηφιότητα της οποίας καιρό τώρα είχε “κλειδώσει”, τονίζει:

Ως πολίτης που χρόνια τώρα συμμετέχει ενεργά στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας αλλά ιδιαίτερα της Ροδόπης, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά να συμμετάσχω στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ως υποψήφια Βουλευτής Ροδόπης στο ψηφοδέλτιο του κόμματος.

Τη στιγμή που γνωρίζω από την αυτοδιοικητική μου πορεία από πρώτο χέρι τις αγωνίες και τους φόβους αλλά και τις ελπίδες των ανθρώπων που δίνουν καθημερινά μάχη επιβίωσης, οφείλω να αγωνιστώ για ένα καλύτερο μέλλον. Για τη νέα γενιά που αναγκάζεται να εγκαταλείψει την πατρίδα της, για τον αγρότη που βλέπει καθημερινά οτι ο μόχθος του περιορίζεται στο ένα κομμάτι ψωμί, για τη μητέρα που φοβάται για το μέλλον των παιδιών της, για τον συνταξιούχο που καθημερινά βλέπει να μειώνεται η σύνταξή του.

Για ένα μέλλον καλύτερο, διαγράφοντας το αβέβαιο και σκοτεινό παρόν.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποδέχτηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση της προέδρου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να μπορέσω να αποτελέσω τη νέα δυναμική φωνή των αγωνιών των συνανθρώπων μου, των πολιτών της Ροδόπης, στο ελληνικό κοινοβούλιο”.