Συμπαραστάτης του «Παιδικού Χωριού SOS Θράκης» η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομικών ΑΜ-Θ

"Ως Αστυνομικοί, αλλά κυρίως ως άνθρωποι, παραμένουμε πάντα δίπλα στον πολίτη και την κοινωνία, με ιδιαίτερη έμφαση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες".
Screenshot_97

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γραμματείας Γυναικών της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο «Παιδικό Χωριό SOS Θράκης» στο Αρίστηνο Έβρου.

Οι Αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Βοηθό Διευθυντή και το προσωπικό του Ιδρύματος, να ενημερωθούν για τις δράσεις του, και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την παράδοση ενόψει Χριστουγέννων, οικονομικής βοήθειας και παραδοσιακών γλυκισμάτων για τα παιδιά της δομής.

“Για ακόμη μία χρονιά η Ένωσή μας με την πολύτιμη συμβολή των μελών της κατάφερε να προσφέρει τη συμβολική αρωγή της σε έναν σημαντικό κοινωνικό φορέα που λειτουργεί στην Περιφέρειά μας, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο του. Ως Αστυνομικοί, αλλά κυρίως ως άνθρωποι, παραμένουμε πάντα δίπλα στον πολίτη και την κοινωνία, με ιδιαίτερη έμφαση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του τόπου”, ανέφεραν οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών, τους οποίους το προσωπικό του Χωριού ευχαρίστησε, δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Συμπαραστάτης του «Παιδικού Χωριού SOS Θράκης» η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομικών ΑΜ-Θ

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood