Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην έκθεση “Travel Expo Cyprus 2024”

Στην Έκθεση παρέστη και η Ειδική Σύμβουλος του Περιφερειάρχη ΑΜΘ αρμόδια για Ευρωπαϊκά και Αναπτυξιακά Προγράμματα κ. Φελίνα Καζάκου, η οποία πραγματοποίησε επαφές στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της και κατέγραψε το ενδιαφέρον της κυπριακής πλευράς για κοινές διεκδικήσεις προγραμμάτων και υλοποίηση δράσεων με αμοιβαία οφέλη στις δύο πλευρές.
Screenshot_1856

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής τουριστική έκθεση της Κύπρου TRAVEL EXPO CYPRUS 2024 που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 21 Απριλίου στην Λευκωσία.

Στην έκθεση αυτή συμμετείχε για μια ακόμη φορά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με δικό της σταντ στο περίπτερο του ΕΟΤ, για να δείξει το πόσο σημαντική είναι η αγορά της Κύπρου για την περιοχή μας και για να στηρίξει τις πολλές προσπάθειες που έγιναν έως τώρα έτσι ώστε να ενισχυθεί το τουριστικό ρεύμα προς την περιοχή μας.

Τον άρτια οργανωμένο χώρο της Περιφέρειας επισκέφτηκαν ο πρέσβης Ελλάδος στην Κύπρο κ. Ιωάννης Παπαμελετίου, ο υφυπουργός Τουρισμού Κύπρου κ. Κωνσταντίνος Κουμής, ο διευθυντής του γραφείου του ΕΟΤ στην Κύπρο κ. Πέτρος Σαγάνας και ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ιωάννης Ζαμπούκης, οι οποίοι διαβεβαίωσαν  τα στελέχη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την στήριξή τους σε όλες τις μελλοντικές προσπάθειες και δράσεις μας για την ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξη της Περιφέρειάς μας ως τουριστικό προορισμό στο κοινό της Κύπρου.

Τέλος κατά τη διάρκεια όλων των ημερών της έκθεσης από τους υπηρεσιακός παράγοντες της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, διανεμήθηκαν τουριστικά πληροφοριακά φυλλάδια στους πολυάριθμους επισκέπτες καθώς επίσης υπήρχαν κεράσματα όπως τυριά, κασέρια και κρασιά από την περιοχή της Δράμας για όλους.

Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην έκθεση "Travel Expo Cyprus 2024" Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην έκθεση "Travel Expo Cyprus 2024" Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην έκθεση "Travel Expo Cyprus 2024" Συμμετοχή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην έκθεση "Travel Expo Cyprus 2024"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood