Συμμετοχή εκπαιδευτικών της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης ΑΜ-Θ σε επιμόρφωση στην Κύπρο

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης συμμετείχε με τρεις εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο σεμινάριο που διοργάνωσε το "Frederick University" στην Κύπρο στο πλαίσιο του Σχεδίου ERASMUS+ με τίτλο "Ενίσχυση του γραμματισμού υγείας για μαθητές σχολείων (BLISS)".
Screenshot_1390

Το ευρωπαϊκό σχέδιο BLISS έχει σκοπό να παρέχει τα εργαλεία για την εύρεση, ανάλυση και κατανόηση των ειδήσεων υγείας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του «Ψηφιακού Γραμματισμού Υγείας» στην Ευρώπη μέσω δράσεων κατάρτισης, τεκμηρίωσης και πειραματισμού στον σχολικό τομέα.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν 350 εκπαιδευτικοί και 7.000 μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο σχέδιο BLISS η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης συμμετέχει ως εταίρος από την Ελλάδα. Στο σχέδιο συμμετέχουν επίσης η Assiociazione Cittadinanzattiva Onlus και η European Grants International Academy από την Ιταλία, το Technical University of Munich από την Γερμανία, η Inspectoratul scolar judetean Iasi από την Ρουμανία, το Organizing Bureau of European School Student Unions από το Βέλγιο και το Frederick University από την Κύπρο.

Όλα τα αποτελέσματα του σχεδίου θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του σχεδίου https://www.blissproject.eu/ και της ΠΔΕ ΑΜΘ https://pde.mysch.gr/index.php/el/

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood