Πολύ καλό γεγονός το ότι καταθέτουμε σήμερα τον συνδυασμό μας, ήταν το σχόλιο του υποψήφιου με το χρίσμα του ΚΙΝΑΛ περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Κώστα Σιμιτσή, έξω από το Πρωτοδικείο Ροδόπης, όπου υπέβαλλε τον φάκελο της υποψηφιότητας του ιδίου και των 60 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της παράταξής του «Περιφέρεια σε δράση».

Είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε παράδοση στην τοπική και στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση, ο πολιτικός μας χώρος έχει φτιάξει, θεμελιώσει και εμβαθύνει την αυτοδιοίκηση και έχει πολύ μέλλον μπροστά, είπε ακόμη ο κ. Σιμιτσής, ενώ επισήμανε πως η υπόθεση αυτοδιοίκηση είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη της περιφέρειας και ειδικά της ΑΜ-Θ που έχει όπως τόνισε τρομερά προβλήματα φτώχειας, τα οποία δεσμεύτηκε στο τέλος της τετραετίας να έχουν τελειώσει.

Ακόμη σημείωσε πως ο ίδιος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του συνεχίζουν με ανθρώπινο πρόσωπο όπως εκείνων που γκρέμισαν τις μπάρες και εξασφάλισαν την ισονομία στην περιοχή, ώστε όπως επισήμανε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα μέχρι το 2023.

Τέλος εξήγγειλε αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων από τα προγράμματα για τα «Έξυπνα Χωριά» και τις «Έξυπνες Πόλεις».