12 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην ΑΜ-Θ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΡΟΥΦΟΥ
%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%83

Σε δώδεκα ανέρχονται μέχρι και σήμερα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού σε ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Διοικητή του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης το οποίο είναι ένα από τα δεκατρία νοσοκομεία αναφορά της νόσου σε όλη τη χώρα, Ευάγγελο Ρούφο.

Τα οκτώ νοσηλεύονται στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, και τα τέσσερα, διασωληνωμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας – ενώ κανένα δεν προέρχεται από τον νομό Ροδόπης.

Υπενθυμίζεται πως η Θράκη ήδη μετρά τα δύο πρώτα θύματά της, ενός 77χρονου και ενός 47χρονου στρατιωτικού από την Ξάνθη.

Από τον κ. Ρούφο τονίζεται για πολλοστή φορά οτι “στις ιδιαίτερα πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ως άτομα και ως κοινωνία, απαιτείται να επιδείξουμε όλοι μας ατομική ευθύνη, σεβόμενοι πλήρως τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και να μένουμε σπίτι!”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood