Σήμερα, διαμαρτυρία ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων (και) στην Κομοτηνή

Στους δρόμους βγαίνουν σε όλη τη χώρα και οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων, εξαιτίας της αθέτησης εκ μέρους της κυβέρνησης της δέσμευσής της για τα τέλη κυκλοφορίας.
τουριστικα λεωφορεία

Η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουρισμού & Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων Ελλάδος, αποφάσισε να πραγματοποιήσει κινητοποίηση/διαμαρτυρία με τα τουριστικά λεωφορεία την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου σε όλη την Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων ΑΜ-Θ αποφάσισε κινητοποίηση με λεωφορεία για σήμερα Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα έναρξης στις 09:30 έξω από τις Φυλακές Κομοτηνής.

Στη σχετική ανακοίνωση, τονίζεται:

“Μέχρι και σήμερα οποιαδήποτε προσπάθειά μας να συναντήσουμε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χατζηδάκη για να του εξηγήσουμε την αδικία που υφίσταται ο κλάδος μας εδώ και πολλά χρόνια, δυστυχώς έπεσε στο κενό. Η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών είχε δεσμευτεί απέναντί μας για τη μόνιμη και τελική διευθέτηση του ζητήματος της εξίσωσης των τελών κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων με ό,τι ισχύει για τους άλλους συγκοινωνιακούς φορείς που χρησιμοποιούν τα ίδια λεωφορεία και πληρώνουν τα μισά (!) τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με εμάς. Δυστυχώς για ακόμη μία φορά η μη τήρηση της δέσμευσης της Κυβέρνησης προκαλεί την αγανάκτηση των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood