Στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης και το μέλος του Δ.Σ. Δεμίρης Αθανάσιος.

Στην Γενική Συνέλευση, όπου συμμετείχαν ο Υπουργοί Οικονομικών Σταικούρας Χρήστος, Ανάπτυξης Γεωργιάδης Άδωνης και Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, αναλύθηκε η ενεργειακή κρίση, η κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας και οι επιπτώσεις της στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

7508ed08 keee 3Ο Αντώνης Γραβάνης με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής της ΚΕΕΕ για τον Αναπτυξιακό Νόμο και τα Επιδοτούμενα Προγράμματα ΕΣΠΑ, συμμετείχε ως εισηγητής στη θεματική ενότητα για την Επιχειρηματικότητα, όπου κατέθεσε προτάσεις για τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους, τον τραπεζικό δανεισμό, την εξάλειψη της γραφειοκρατίας και τη δημιουργία μηχανισμού για τη ρευστότητα των επιχειρήσεων.

3014c304 keee 1Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Γραβάνης είχε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταικούρα, τον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ Ιωάννη Μασούτη και τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ και Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Μπρατάκο. Στόχος των συναντήσεων ήταν η βελτίωση του πλαισίου και η δημιουργία νέων χρηματοδοτικών εργαλείων για την στήριξη των επιχειρήσεων από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης.

bd3ead3c keee 2