Ιατρικό εξοπλισμό στα Νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου, προσέφερε η Γαλακτοβιομηχανία “Εβροφάρμα”, με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας τους και των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση με τις διοικήσεις των δύο νοσοκομείων, η “Εβροφάρμα” προχώρησε στη δωρεά:

  • Μόνιτορ παρακολούθησης ασθενούς στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
  • Δύο καρότσια μεταφοράς μόνιτορ στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.
  • Διφασικό απινιδιωτή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
  • Δωδεκακάναλο καρδιογράφο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

“Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, για τους ανθρώπους της “Εβροφάρμα” θεωρείται αυτονόητη η έμπρακτη υποστήριξη του ηρωικού αγώνα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που καθημερινά στην πρώτη γραμμή, με αίσθημα αυτοθυσίας προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους για να υποστηρίξουν τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας που ζουν στη Θράκη μας”, τόνισε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Χρήστος Παπαζηλάκης, κατά τη συνάντησή του με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Χρήστο Καπετανίδη για την παράδοση του εξοπλισμού.

d4f36d8a fotografia episkepsisΑπό την πλευρά του ο κ. Καπετανίδης ευχαρίστησε την “Εβροφάρμα” για τη δωρεά και στάθηκε ιδιαίτερα στη “ζωτικής σημασίας συνεισφορά της εταιρείας στην ακριτική περιοχή του Έβρου και ειδικότερα στον βόρειο Έβρο”, υπογραμμίζοντας πως “όλα αυτά τα χρόνια είναι καθοριστικός ο ρόλος της “Εβροφάρμα” στην αγροδιατροφική ανάπτυξη της περιοχής αλλά και στη διατήρηση των θέσεων εργασίας στον ακριτικό νομό μας”.