Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Τάσου Βαβατσικλή από παρατάξεις και φορείς

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Τάσου Βαβατσικλή από παρατάξεις και φορείς.
vavatsiklis-3
Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του αειμνήστου πρώην Δημάρχου Κομοτηνής, Τάσου Βαβατσικλή:
  • Της δημοτικής παράταξης Κομοτηνής, “Σύμπραξη Προοπτικής”

“Ο Επικεφαλής Αντώνης Γραβάνης, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και τα μέλη της Σύμπραξης Προοπτικής εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην Δημάρχου Τασου Βαβατσικλή. Ο Τάσος Βαβατσικλής ήταν ένας αγωνιστής και μαχητής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε σχεδόν όλη του τη ζωή και η παρακαταθήκη που αφήνει είναι μεγάλη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κομοτηνής που θα τον σκεπάσει. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην Δήμαρχο Κομοτηνής και εν ενεργεία Δημοτικό Σύμβουλο Αναστάσιο Βαβατσικλή και στην προσφορά του  στον τόπο μας, η Δημοτική Παράταξη Σύμπραξη Προοπτικής προτείνει να ονομαστεί η νέα αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Αναστάσιος Βαβατσικλής»”.

  • Της δημοτικής παράταξης Κομοτηνής, “Λαϊκή Συσπείρωση”

“Εκφράζουμε την θλίψη μας για τον θάνατο του Τάσου Βαβατσικλή. Ο εκλιπών υπηρέτησε, πιστός στις ιδέες του, την Τοπική Διοίκηση και τον Δήμο Κομοτηνής για πολλά χρόνια και από πολλές θέσεις, με κορυφαία αυτή του Δημάρχου. Αγωνίστηκε για τα πιστεύω του και δραστηριοποιήθηκε στις κοινές υποθέσεις του Δήμου Κομοτηνής εκφράζοντας με σθένος τις απόψεις του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του”.

  • Της περιφερειακής παράταξης, “Περιφερειακή Σύνθεση”

“Ο επικεφαλής και τα μέλη της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Κομοτηναίων Τάσου Βαβατσικλή. Ο Τάσος Βαβατσικλής υπήρξε ένας ακάματος υπηρέτης της αυτοδιοίκησης που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο Δήμο Κομοτηναίων, από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του”.

  • Της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ

“Η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Τάσου Βαβατσικλή.  Ο Τάσος Βαβατσικλής πρόσφερε επί δεκαετίες στα δημόσια πράγματα της πόλης τόσο από την θέση του δημοτικού συμβούλου, όσο και του αντιδημάρχου και του Δημάρχου Κομοτηναίων. Προσωπικότητα πολυσχιδής ασχολήθηκε με μεράκι τόσο με την πολιτική όσο και με τον πολιτισμό. Σταθερά προσανατολισμένος στην δημοκρατική – προοδευτική παράταξη υπερασπίσθηκε με το πάθος που τον χαρακτήριζε τους αδύναμους. Σημάδεψε με την έντονη προσωπικότητα του μια ολόκληρη εποχή στα δημόσια πράγματα της πόλης. Ο ΣΥΡΙΖΑ  Ροδόπης εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της θρακικής γης που θα τον δεχτεί”.

  • Του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής
“Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Κομοτηναίων Αναστάσιου Βαβατσικλή. Ένας σπουδαίος άνδρας της αυτοδιοίκησης που σημάδεψε με την παρουσία του την ιστορία του τόπου μας. Διακρίθηκε για την εντιμότητά του, την ειλικρίνεια και την μαχητικότητά του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, να είναι ελαφρύ το χώμα της Κομοτηνής που θα τον σκεπάσει”.
  • Της ΟΕΒΕΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
“Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ. ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤO ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗ. ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΜΑΣ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ” ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΩΓΟΣ. ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ…ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕΙ”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood