Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο της ιατρού Σοφίας Παπαναστασίου, εξέδωσαν η Διοίκηση και ο Σύλλογος Εργαζομένων του “Σισμανόγλειου” Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής:
  • Η Διοικήτρια και το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής αισθανόμαστε βαθύτατη οδύνη και θλίψη για τον αδόκητο θάνατο της Παπαναστασίου Σοφίας, ιατρού-αναισθησιολόγου και διευθύντριας του ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, και εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της. Η Σοφία μας, χαμογελαστή, πρόθυμη, δυναμική, δοτική και ακούραστη, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του ΤΕΠ, στυλοβάτης και αρωγός του, επιβλέποντας σε 24ωρη βάση όλα τα περιστατικά. Πάλευε πάντα ηρωικά για όλους χωρίς να αρνείται ποτέ, τίποτε και σε κανέναν! Πάλεψε ηρωικά μέχρι τέλους! Ο Θεός να αναπαύει την ψυχή της”.
Συλλυπητήρια Διοίκησης και Εργαζομένων Νοσοκομείου Κομοτηνής για τον θάνατο της Σοφίας Παπαναστασίου
  • “Εχθές το βράδυ η καλή συνάδελφος Σοφία Παπαναστασίου ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι. Σπουδαία ιατρός, ακάματη λειτουργός, με τριακονταετή ανόθευτη προσφορά στον Άνθρωπο! Επί σειρά ετών διευθύντρια των επειγόντων περιστατικών, του ιατρείου πόνου και του ΕΚΑΒ, αφήνει πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας και τα θερμά συλλυπητήριά μας στους συγγενείς και το περιβάλλον της”.