Σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό απέκτησε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής

Για τα εργαστήριά του.
IMG_20231010_114138

Τα εργαστήρια πληροφορικής, μηχανολογίας, γεωπονίας, ψυκτικών, οχημάτων, υγείας & πρόνοιας, δομικών έργων, ηλεκτρολόγων & ηλεκτρονικών, του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κομοτηνής, είναι πλέον εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα, μέσω των οποίων παρέχεται υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους μαθητές του.

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της η Διεύθυνση του σχολείου αναφέρει:

“Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής με υπερηφάνεια και εκτίμηση ανακοινώνει την παραλαβή εξαιρετικά σημαντικού εξοπλισμού που θα ενισχύσει την εκπαιδευτική διαδικασία και θα επιτρέψει την προώθηση της Τεχνικής Εκπαίδευσης στον Νομό μας.

Με την ευγενική αρωγή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, και της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του ΥΠΑΙΘΑ, εξοπλιστήκαμε με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, που θα ωφελήσει πολλές ειδικότητες και τομείς εκπαίδευσης στο Εργαστηριακό Κέντρο.

Θα θέλαμε θερμά να ευχαριστήσουμε την κ. Πρεφαντή Νικολίτσα και όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου. Η αμέριστη βοήθεια και καθοδήγηση που λάβαμε από τους ανωτέρω αναφερθέντες φορείς ήταν καθοριστική για την ολοκλήρωση αυτού του έργου.

Με την εγκατάσταση του νέου εξοπλισμού, οι διάφοροι τομείς εκπαίδευσης του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Κομοτηνής ενισχύθηκαν σημαντικά. Τα εργαστήρια πληροφορικής, μηχανολογίας, γεωπονίας, ψυκτικών, οχημάτων, υγείας και πρόνοιας, δομικών έργων, ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών, είναι πλέον εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους μαθητές μας.

Ο εξοπλισμός που λάβαμε περιλαμβάνει, μαζί με άλλα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μηχανές ηλεκτροσυγκόλλησης και κοπής, εκπαιδευτικά CNC, εργαλεία γεωπονίας, αναλυτή καυσαερίων και μετρήσεων, διαγνωστικό αυτοκινήτου και προσομοιωτές ηλεκτρικών/υβριδικών κινητήρων, κούκλα νοσηλείας και απινιδωτή, ηλεκτρική κοσκινιέρα, εκπαιδευτικά σετ συναγερμού, και προσομοίωσης κινητής τηλεφωνίας. Αυτός ο εξοπλισμός θα επιτρέψει στους μαθητές μας να αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες και εμπειρίες που θα τους προετοιμάσουν για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στο μέλλον.

Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, και την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του ΥΠΑΙΘΑ για τη σημαντική αυτή προσφορά προς την εκπαίδευση και το μέλλον των νέων μας. Όραμα δικό μας είναι ένα σχολείο που θα βοηθήσει τους μαθητές μας να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που θα τους καθιστούν ανταγωνιστικούς στη σημερινή αγορά εργασίας“.

Σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό απέκτησε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής

Σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό απέκτησε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής Σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό απέκτησε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής Σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό απέκτησε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής Σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό απέκτησε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής Σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό απέκτησε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής Σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό απέκτησε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής Σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό απέκτησε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής Σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό απέκτησε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής Σύγχρονης τεχνολογίας εξοπλισμό απέκτησε το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood