Ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης με δήλωσή του συγχαίρει ολόθερμα τις μαθήτριες, τους μαθητές και την υπεύθυνη καθηγήτρια του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον διαγωνισμό «Λέμε όχι στον σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό», που διοργάνωσαν το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και το Βρετανικό Συμβούλιο, με την υποστήριξη της Samsung Electronics.

Η ομάδα των μαθητριών και μαθητών αποτελούμενη από τις/τους Σοφία Αγιάζη, Δήμητρα Αντωνιάδου, Μπατού Κατραντζή, Κορνηλία Πεχλιβανίδου και Αϊσενούρ Χατζή Αμέτ, υπό τις οδηγίες της καθηγήτριας Ειρήνης Πίτατζη, συμμετείχε στον διαγωνισμό με την ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Backspace».

Ο Δήμαρχος δηλώνει ότι ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής αισθάνεται υπερηφάνεια, γιατί “στον τόπο μας υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά που οραματίζονται, εμπνέονται και δημιουργούν καλλιτεχνικά και πολιτιστικά, και διακρίνονται για τις προσπάθειές τους αυτές”.

Τους συγχαίρει και τους υπόσχεται ότι “ο Δήμος Κομοτηνής θα είναι δίπλα τους, προκειμένου να τους υποστηρίξει με τις μικρές του δυνάμεις στην όμορφη αυτή πορεία τους”.