Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, κατά την υποδοχή και βράβευση του Κώστα Μπανιώτη.

Τον σπουδαίο αθλητή του ύψους, που το περασμένο Σάββατο έκανε και πάλι υπερήφανη την πόλη μας, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα, με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης, υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας, κ. Κώστας Μιχελής, και παιδιά των τμημάτων του Συλλόγου, ενώ παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γιάννης Γκαράνης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, και η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ, κ. Νατάσσα Λιβεριάδου.

Στο μήνυμά του, ο Κώστας Μπανιώτης παρότρυνε τα νέα παιδιά «να κάνουν όνειρα, να πιστεύουν στον εαυτό τους, να αγαπάνε αυτό που κάνουν, να έχουν υπομονή και επιμονή»,  δηλώνοντας βέβαιος ότι «κάποια στιγμή η ζωή θα τους ανταμείψει». Για το μέλλον, δήλωσε την επιθυμία του να παραμείνει στο χώρο του αθλητισμού και να προπονεί νέους αθλητές, μεταδίδοντας τις γνώσεις και την εμπειρία που έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό να γίνει στη γενέτειρά του, την Κομοτηνή.

«Είναι φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Τιμά την πόλη, τιμά τον Δήμο μας και τιμά όλη την Ελλάδα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γιάννης Γκαράνης, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί στον Κομοτηναίο πρωταθλητή να πετύχει και νέες διακρίσεις, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Να σημειωθεί ότι, όπως γνωστοποίησε η κ. Στογιαννίδου, το Δημοτικό Συμβούλιο σκοπεύει να τιμήσει τον Κώστα Μπανιώτη στην επόμενη συνεδρίασή του.

Τέλος, μια ιδιαίτερη στιγμή της όλης εκδήλωσης ήταν το τετ-α-τετ του Κομοτηναίου Πρωταθλητή με την κ. Λιβεριάδου, την οποία γνώριζε από την ηλικία των 11 ετών κι ενώ εκείνη ήταν γυμνάστρια. Οι δυο τους είχαν έναν ολιγόλεπτο διάλογο σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.