Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 20/11 στις 10:30 το πρωί, μπροστά από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Δίκαια, ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Τράπεζας, η 20η Νοεμβρίου θα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του υποκαταστήματος.
Ο Αγροτικός Σύλλογος Τριγώνου καταγγέλλει το γεγονός ότι κάποιοι κατέβασαν το πανό διαμαρτυρίας που είχε αναρτήσει την περασμένη Κυριακή αντιπροσωπεία του συλλόγου σε κεντρικό σημείο των Δικαίων, κοντά στο τραπεζικό υποκατάστημα, αλλά και το «απειλητικό», όπως το χαρακτηρίζει, τηλεφώνημα που δέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου από το τοπικό αστυνομικό τμήμα για να απομακρύνει το πανό, διαφορετικά θα κατατίθετο σε βάρος του μήνυση. «Δεν γνωρίζουμε ποιους ενόχλησε το πανό και το εξαφάνισαν, ας το καταλάβουν όμως καλά, ότι το σιωπητήριο που θέλουν να επιβάλουν για να περνούν χωρίς διαμαρτυρίες οι αντιλαϊκές πολιτικές τους, δεν θα περάσει. Είναι υποχρέωσή μας να αντιστεκόμαστε στις πολιτικές που κατέστρεψαν τα χωριά μας και μετέτρεψαν το Τρίγωνο σε ένα απέραντο γηροκομείο με ημερομηνία λήξης», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο αγροτικός σύλλογος.
πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας