Σεμινάριο στελεχών συλλόγων διοργανώνει η ΔΚΕΠΠΑΚ

Σεμινάριο στελεχών συλλόγων διοργανώνει η ΔΚΕΠΠΑΚ.
ΔΚΕΠΠΑΚ 4

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής, διοργανώνει σεμινάριο για την εκπαίδευση των μελών των πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών συλλόγων του Δήμου Κομοτηνής στη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας καταγραφής των συλλόγων και των δράσεών τους, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής και τη δημοτική Αναπτυξιακή Ανώνυμη εταιρεία Κ. Καραθεοδωρή.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου) στην οδό Γ. Μαρασλή 1 (παραπλεύρως ξενοδοχείου Ανατόλια), την Τρίτη 13/10/2020 και ώρα 18:00.

Στο σεμινάριο θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για πρόληψη κατά της διασποράς του κορωνοïού Covid-19 και θα είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Βάσει των προληπτικών μέτρων, ο ανώτερος επιτρεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται σε 50 άτομα, για τον λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας βάσει των δηλώσεων συμμετοχής. Κάθε σύλλογος θα εκπροσωπείται από ένα άτομο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αναπτυξιακή Ανώνυμη εταιρεία Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. Δήμου Κομοτηνής, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2531023165 έως τη Δευτέρα 12/10/2020, για να δηλώσουν την συμμετοχή τους.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood