Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης συνεχίζει τη συστηματική διενέργεια πιστοποιημένων σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών, σε κοινωνικές ομάδες και φυσικά πρόσωπα.
Στην “εποχή covid” η ΕΟΔ Ροδόπης προσαρμόζει τις εκπαιδεύσεις λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας και παρουσιάζοντας στους ωφελούμενους τις νέες οδηγίες για την πανδημία.
Όπως είναι γνωστό, τα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών που πραγματοποιεί η ΕΟΔ Ροδόπης περιλαμβάνουν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), στη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ), στην Πλάγια Θέση Ασφαλείας, στην Πνιγμονή Ενήλικα/Παιδιού/Βρέφος, αλλά, σε αυτήν την συγκυρία, και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με πρωτόκολλο covid-19.
Το πρώτο σεμινάριο με οδηγίες για τον κορωνοϊό ήδη πραγματοποιήθηκε και το παρακολούθησαν δέκα άτομα.
Το επόμενο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 16:00 – 21:00, στo Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής (παραπλεύρως ξενοδοχείου Ανατόλια).
Υπενθυμίζεται ότι με την επιτυχή παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Διεθνώς Αναγνωρισμένη Πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).
Για πληροφορίες και κράτηση θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 6974849749.

5e3340ec bls 3 10 2020