Σειρά τηλεδιασκέψεων Μέτιου και Περιφερειαρχών με Κυβερνητικά στελέχη

Σε αλλεπάλληλες τηλεδιασκέψεις που πραγματοποίησαν οι Περιφερειάρχες της χώρας με κυβερνητικά στελέχη για θέματα δημοσίων επενδύσεων περιβάλλοντος, πρωτογενούς τομέα και αθλητισμού, καθώς και με στελέχη του τουριστικού κλάδου, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής της Οικονομικής Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), Χρήστος Μέτιος.
94872986_2704649319812018_3857196028436414464_o (1)
Σε αλλεπάλληλες τηλεδιασκέψεις που πραγματοποίησαν οι Περιφερειάρχες της χώρας με κυβερνητικά στελέχη για θέματα δημοσίων επενδύσεων, περιβάλλοντος, πρωτογενούς τομέα και αθλητισμού, καθώς και με στελέχη του τουριστικού κλάδου, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής της Οικονομικής Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), Χρήστος Μέτιος.
Η χρηματοδότηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, ήταν τα θέματα της τηλεδιάσκεψης με τους Υφυπουργούς Δημοσιονομικής Πολιτικής Θόδωρο Σκυλακάκη και Ανάπτυξης & Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, και με τους Γενικούς Γραμματείς, Ιδιωτικών Επενδύσεων & ΣΔΙΤ Νίκο Μαντζούφα, και Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο.
Στην τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκρέκα, και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση, συζητήθηκαν ο νέος περιβαλλοντικός νόμος και ζητήματα ύδρευσης και ηλεκτροδότησης του πρωτογενούς τομέα.
Σειρά τηλεδιασκέψεων Μέτιου και Περιφερειαρχών με Κυβερνητικά στελέχηΗ επόμενη μέρα στον τουρισμό, στην μετά κορωνοϊό εποχή, τέθηκε επί τάπητος στην τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) Γιάννη Ρέτσο, τον Πρόεδρο της Aegean Airlines Ευτύχη Βασιλάκη, τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρο Βασιλικό, και τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρη Τάσιο.

Σειρά τηλεδιασκέψεων Μέτιου και Περιφερειαρχών με Κυβερνητικά στελέχη

Η επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, ήταν το θέμα της τηλεδιάσκεψης με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.
“Η συνεργασία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και ειδικότερα της  Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την κυβέρνηση, είναι διαρκής, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών”, σημειώνει ο κ. Μέτιος, και συμπληρώνει: “Όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν πολλές τηλεδιασκέψεις αλλά και επαφές με κυβερνητικά στελέχη για μία σειρά σοβαρών ζητημάτων που μας απασχολούν, με κορυφαίο αυτό της δημόσιας υγείας. Θέσαμε τους προβληματισμούς μας, προτείναμε ενέργειες, υλοποιήσαμε αποφάσεις. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του έργου μας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα”.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood