Σειρά εργασιών σε μειονοτικά σχολεία της Κομοτηνής, έχει πραγματοποιήσει η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας (ΔΕΜΠ) Κομοτηνής, από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα:

  • Εργασίες μικροεπισκευών και ελαιοχρωματισμού, εσωτερικά και εξωτερικά, στο μειονοτικό σχολείο Μάστανλη.
  • Εργασίες μικροεπισκευών και ελαιοχρωματισμού, εξωτερικά του οικοτροφείου Καγιαλή του Ιεροσπουδαστηρίου.
  • Εργασίες μικροεπισκευών, ελαιοχρωματισμού εσωτερικά και εξωτερικά, επισκευών αλουμινίων, κουφωμάτων και ηλεκτρολογικών, και κατασκευή στον προαύλιο χώρο μιας κρήνης με οκτώ βρύσες, ζωγραφισμένης με την Υδρόγειο, στο  4ο μειονοτικό σχολείο Ηφαίστου Κομοτηνής.
  • Εργασίες μικροεπισκευών και ελαιοχρωματισμού δώδεκα αιθουσών διδασκαλίας, και αντικατάσταση πάγκων καθίσματος στον προαύλιο χώρο, στο 1ο μειονοτικό σχολείο Ιδαδιέ.
  • Εργασίες απολύμανσης εκ νέου στα μειονοτικά σχολεία (1ο, 2ο, 3ο και 4ο), καθώς και στο Ιεροσπουδαστήριο Χαϊριγιέ, μετά και τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη.
  • Διανομή σχολικών τσαντών και σχολικών ειδών σε άπορους μαθητές, σε συνεργασία με Διευθύνσεις και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των μειονοτικών σχολείων.

Ο Πρόεδρος Σελήμ Ισά και τα μέλη του Δ.Σ. της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής, εύχονται σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς-κηδεμόνες, “καλή σχολική χρόνια με πρόοδο και υγεία” και εύχονται την “ολοκλήρωσή της χωρίς διακοπές λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού”.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΜΠ Κομοτηνής, Σελήμ Ισά.