Σειρά διακοπών ρεύματος θα γίνουν σε Κομοτηνή και χωριά της Ροδόπης την Κυριακή 12 Μαΐου

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιεί ότι προκειμένου να πραγματοποιηθούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης των δικτύων, θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Κομοτηνή την Κυριακή 12-05-2024, ως εξής:

  • από τις 08:00 έως τις 09:00, στην οδό Κοσμίου, στην περιοχή γύρω από τον Παιδικό Σταθμό “Λιλιπούπολη”, στην περιοχή Εργατικών Κατοικιών Σταθμού, στην περιοχή γύρω από τις οδούς Θερμοπυλών, Εφέσου και Ναυαρίνου, του σούπερ μάρκετ Σιδηροδρομικού Σταθμού Cash & Carry) και του στρατοπέδου του Σιδηροδρομικού Σταθμού.
  • από τις 08:00 έως τις 08:15 και από τις 08:45 έως τις 09:00, στην οδό Κουρτίδου και στην περιοχή γύρω από το κατάστημα “Τέντες ο Τάσος”.
  • από τις 09:30 έως τις 10:30, στις Εργατικές Κατοικίες Υποσταθμού ΔΕΗ και στις επιχειρήσεις που βρίσκονται στην είσοδο της πόλης από Ξάνθη (γέφυρα Κουλακλόγλου) έως το 5ο χλμ Κομοτηνής-Ιάσμου (Υδρώ), έως το 8ο χλμ Κομοτηνής-Ιάσμου, και έως τον κόμβο προς Μαξιμιανούπολη. Επίσης στον οικισμό Υφαντών.
  • από τις 11:00 έως τις 11:30, στις δραστηριότητες που βρίσκονται στον νότιο παράδρομο της Εγνατίας Οδού από το ύψος του Κοσμίου έως τη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, καθώς και στο βόρειο τμήμα του Οικισμού Κοσμίου.
  • από τις 12:30 έως τις 13:30, στις δραστηριότητες που βρίσκονται ανάμεσα στον Υποσταθμό Ιάσμου και στον Οικισμό Διαλαμπής.

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood