Σε ζεστό κλίμα η “οικογένεια” του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της

Ο Μητροπολίτης ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και συνεχάρη τους εκπαιδευτές και τους μικρούς αθλητές του τμήματος αναρρίχησης που τα τελευταία χρόνια με τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό ανυψώνουν και δυναμώνουν τον σύλλογο.
417220795_393331209873927_5806470222390174657_n

Σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα, στο Τουριστικό Περίπτερο Νυμφαίας, έκοψε τη Βασιλόπιτά του ο Ορειβατικός Σύλλογος Κομοτηνής.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων, ευχόμενος υγεία στα μέλη του συλλόγου, και με τις  ορεινές αναβάσεις τους να συνεχίσουν να αναδεικνύουν τον φυσικό πλούτο του τόπου.

Ταυτόχρονα συνεχάρη τους εκπαιδευτές και τους μικρούς αθλητές του τμήματος αναρρίχησης που τα τελευταία χρόνια με τις επιτυχίες και τις διακρίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό αναβαθμίζουν και δυναμώνουν τον σύλλογο.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε τα μέλη και τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία και τη στήριξή τους.

Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της Σε ζεστό κλίμα η "οικογένεια" του Ε.Ο.Σ. έκοψε τη Βασιλόπιτά της

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood