Ο Πανθρακικός μπορεί να βρίσκεται πλέον στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, ωστόσο δεν παύει να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους του ευαίσθητου και ακριτικού γεωγραφικού μας διαμερίσματος.

Η ιστορία δεν θα ξεχάσει ποτέ την παραμυθένια πορεία του στα μεγάλα σαλόνια της Super League και τη χρυσή δεκαετία που βίωσαν όλοι οι φίλοι του εντός και εκτός Κομοτηνής. Μια πορεία που καταγραφόταν και από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η σελίδα αυτή ωστόσο δεν υπάρχει. Για την ακρίβεια, υπάρχει, αλλά πλέον δεν ασχολείται με τον Πανθρακικό. Ούτε καν μιλάει ελληνικά. Όποιος πληκτρολογήσει εδώ και λίγες εβδομάδες στο domain που αποτελούσε την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανθρακικός στα χρόνια της Α’ και Β’ Εθνικής, διαπιστώνει ότι η σελίδα πλέον μιλάει…τουρκικά.

Συγκεκριμένα, ασχολείται με online στοιχηματικές εταιρείες στην τουρκική γλώσσα, απευθυνόμενη προφανώς σε όσους τη γνωρίζουν. Και επειδή δεν δείχνει να έχουν εισβάλει κάποιοι χάκερς, το πιο πιθανό είναι ουδείς να φρόντισε να ανανεώσει το domain του panthrakikos.com με αποτέλεσμα αυτό να περάσει σε άλλα χέρια.

ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ PANTHRAKIKOS.COM ΕΔΩ

πηγή: thrakisports.gr