Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιεί στο κοινό του Νομού Ροδόπης ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης των δικτύων, θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 25-09-2022 στην Κομοτηνή ως εξής:

  • Από τις 08:00 έως τις 08:30 στην Κομοτηνή, στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Σταθμού γύρω από την οδό Αναπαύσεως, γύρω από την οδό Φιλαδελφείας έως την Μητροπολίτου Κυρίλλου (γραμμές του τραίνου) και γύρω από την οδό Κουμπάρη, και επίσης στην οδό Χρ. Τσούντα από το ΚΤΕΛ έως την οδό Κουμπάρη, και στην οδό Κοσμίου.
  • Από τις 09:00 έως τις 10:30 στην περιοχή από κόμβο Μεραρχίας Σερρών (εργοστάσιο Πέτσα) έως γέφυρα Υφαντών, βόρειο παράδρομο (από SHELL έως πρώην SΕΑΤ), επίσης στο βόρειο τμήμα του οικισμού Κοσμίου και στον νότιο παράδρομο της Εγνατίας Οδού από γέφυρα οικισμού Κοσμίου έως οικισμό Φύλακα.
  • Από τις 10:30 έως τις 11:30 στους οικισμούς Αιγείρου και Μεσούνης, και στις δραστηριότητες που βρίσκονται στην επαρχιακή οδό από Κομοτηνή-Μεσούνη-Αίγειρο έως Ιερά Μονή Φανερωμένης (Φατήριακα).
  • Από τις 12:00 έως τις 13:00 στους οικισμούς Φύλακα, Καλλιθέας και Ίσαλου, και στις δραστηριότητες που βρίσκονται στην επαρχιακή οδό από Φύλακα προς Καλλιθέα-Ίσαλο-Μεγάλο Δουκάτο.

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα, γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.