Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. γνωστοποιεί στο κοινό του Νομού Ροδόπης ότι προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης των δικτύων, θα γίνουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Κυριακή 18-09-2022, ως εξής:

  • Από τις 07:30 έως τις 08:00 και από τις 11:00 έως τις 11:30, στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Σταθμού Κομοτηνής [(γύρω από την οδό Αναπαύσεως και γύρω από την οδό Φιλαδελφείας έως την Μητροπολίτη Κυρίλλου (γραμμές του τραίνου)], και γύρω από την οδό Κουμπάρη, στην οδό Χρ. Τσούντα από το ΚΤΕΛ έως την οδό Κουμπάρη, και στην οδό Κοσμίου.
  • Από τις 07:30 έως τις 11:00 στην οδό Κοσμίου από Γ. Ρίτσου προς παιδικό σταθμό “Λιλιπούπολη”.
  • Από τις 08:30 έως τις 09:30 στην περιοχή μεταξύ των οδών Χαρ. Βαμβακά και Κερασούντος (γραμμές τραίνου), και Χρ. Σμύρνης έως Ικονίου.
  • Από τις 09:30 έως τις 10:30 στους Οικισμούς Μεγάλο και Μικρό Κρανοβούνιο και Παγούρια, και στις δραστηριότητες που βρίσκονται στην επαρχιακή οδό από Μεγάλο Κρανοβούνιο έως Μητρικό και Μαύρη Γέφυρα.
  • Από τις 10:30 έως τις 11:00 στους Οικισμούς Μεσοχώρι, Παραδημή και Πόρπη, και στις δραστηριότητες που βρίσκονται στην επαρχιακή οδό από τη διασταύρωση προς Παραδημή στο 4ο χλμ Κομοτηνής-Ξάνθης έως Παραδημή, και από το υδραγωγείο Παραδημής προς Μεσούνη-Πόρπη.
  • Από τις 12:00 έως τις 13:00 στους Οικισμούς Ιτέα, Καλαμόκαστρο, Νέο Σιδηροχώρι, Νέα Αδριανή, Μαυρομάτι, Ίμερος, και στις δραστηριότητες που βρίσκονται στην επαρχιακή οδό από Ιτέα προς Νέα Αδριανή και Αγίοιυς Θεοδώρους, και προς Μαυρομάτι. Επίσης στον κάμπο Ξυλαγανής προς Ίμερο.
  • Από τις 13:00 έως τις 13:30 στην Κομοτηνή, στην περιοχή ΟΑΕΔ, στην περιοχή Ραδιοφωνικού Σταθμού και στον βόρειο παράδρομο της Εγνατίας Οδού.

Το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.