Διακοπές ρεύματος θα γίνουν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου σε περιοχές της Κομοτηνής, προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες συντήρησης και υπογείωσης εναερίων δικτύων του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ).

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη σχετική οι διακοπές θα γίνουν:

1. Από τις 08:00 έως 10.30 στην Κομοτηνή μεταξύ των οδών Κοσμίου και Θάσου από Κουρτίδου έως Γ.Ρίτσου, μεταξύ των οδών Ζυμβρακάκη και Μ.Μ.Κωνσταντίου από Κουρτίδου έως Σισμάνογλου. Τμήμα της οδού Γ.Ρίτσου από Κοσμίου έως 5ο νηπιαγωγείο. Τμήμα της οδού Κοσμίου από Γ.Ρίτσου έως παιδικό σταθμό «Λιλιπούπολη».

2. Από τις 10.00 έως 14:00 στην Κομοτηνή μεταξύ των οδών Λαμψάκου και Μ.Μ.Κωνσταντίου από Κουρτίδου έως Γ.Ρίτσου και τμήμα της οδού Π.Μελά από Κουρτίδου έως Λαμπουσιάδου.

3. Από 08.00 έως 08.30 και από 14.00 έως 14.30 στην Κομοτηνή στην περιοχή των εργατικών κατοικιών του σταθμού, περιοχή Θερμοπυλών και νότια, από Μητρ. Κυρίλλου έως Φιλαδελφείας.

Όπως διευκρινίζεται, το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες, πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

Ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. συμμερίζεται την ταλαιπωρία του κοινού και ζητά την κατανόησή του.