Σε πλήρη εξέλιξη το έργο διαγραμμίσεων έτους 2024 στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την περίοδο το έργο διαγραμμίσεων έτους 2024 στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, έργο ζωτικής σημασίας για την οδική ασφάλεια.
Διαγραμμίσεις οδικό δίκτυο Π.Ε. Ροδόπης-Ίασμος

Πρόκειται για έργο που μελετήθηκε και δημοπρατήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ροδόπης, είναι προϋπολογισμού 157.232 ευρώ, και περιλαμβάνει τις οριογραμμές στις άκρες του δρόμου, τις αξονικές γραμμές, διαγραμμίσεις διακοπής πορείας σε διασταυρώσεις, και κάποιες άλλες ειδικές διαγραμμίσεις, ενώ προβλέπεται και βελτίωση στις πληροφοριακές πινακίδες.

Τα πλεονεκτήματα της διαγράμμισης για την οπτική καθοδήγηση γίνονται ιδιαίτερα σηµαντικά κυρίως τις νυχτερινές ώρες και όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές, όταν ο οδηγός δε μπορεί να διακρίνει τα στοιχεία που περιβάλλουν την οδό.

Η δαπάνη χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το έργο «Στοιχειώδης συντήρηση του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Ροδόπης ετών 2023-2024» και θα καλυφθεί από πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού της Π.Ε. Ροδόπης και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς που επιβλέπει την εκτέλεση του έργου, δήλωσε:

Σε πλήρη εξέλιξη το έργο διαγραμμίσεων έτους 2024 στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

«Ξεκίνησε και συνεχίζεται το έργο των διαγραμμίσεων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας. Είναι μία μελέτη που εκπονήθηκε από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους. Στο έργο έχουν ληφθεί υπ’ όψη οι πραγματικές ανάγκες αλλά και τα αιτήματα που κατά καιρούς διατυπώνονται, με γνώμονα πάντα τη συντήρηση των δρόμων και την ασφάλεια των οδηγών. Θεωρούμε ότι είναι ένα αναγκαίο έργο, ειδικά τους θερινούς μήνες που διανύουμε και η κυκλοφορία οχημάτων ντόπιων και επισκεπτών προς το παραλιακό μέτωπο αυξάνεται σημαντικά».

Σε πλήρη εξέλιξη το έργο διαγραμμίσεων έτους 2024 στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης Σε πλήρη εξέλιξη το έργο διαγραμμίσεων έτους 2024 στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης Σε πλήρη εξέλιξη το έργο διαγραμμίσεων έτους 2024 στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης Σε πλήρη εξέλιξη το έργο διαγραμμίσεων έτους 2024 στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης Σε πλήρη εξέλιξη το έργο διαγραμμίσεων έτους 2024 στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood