Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε ο Πανθρακικός τη Βασιλόπιτά του

"Πανθρακικός σημαίνει Κομοτηνή, και Κομοτηνή σημαίνει Πανθρακικός".
431784289_1461972807915423_7012136127983918282_n
Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Πανθρακικού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.
Σύσσωμη η πράσινη οικογένεια – ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, της δεύτερης ομάδας και της Ακαδημίας, το προπονητικό επιτελείο όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας μαζί με τους γονείς – συγκεντρώθηκαν στο αναψυκτήριο του προπονητικού κέντρου.
Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία που έχει για την πόλη η πρόοδος της ομάδας, ενώ απευθυνόμενος στα παιδιά των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας, τα προέτρεψε εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές να είναι και σωστοί άνθρωποι. «Όσοι μένουμε εδώ είμαστε Πανθρακικός και χαιρόμαστε για τις επιτυχίες της ομάδας. Πανθρακικός σημαίνει Κομοτηνή, και Κομοτηνή σημαίνει Πανθρακικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Επίσκοπος.
Σε όλους μοιράστηκαν βασιλοπιτάκια και το “φλουρί” βρήκαν οι: Χάρης Καπαλόπουλος από την Κ8, Ισίδωρος Νικούδης από την Κ10, Δημήτρης Ντίνας από την Κ12, Ηλίας Γιαννίδης από την Κ14, Νότης Παπάζογλου από τη Β΄ ομάδα, και Χουάν Λαρέα από την ανδρική ομάδα.
Ακόμη, στα παιδιά της Ακαδημίας μοιράστηκαν χειροποίητα μπισκοτάκια με το λογότυπο της ομάδας και διάφορα ποδοσφαιρικά σχήματα, καθώς και χαρτιά διαμορφωμένα στα χρώματα του Πανθρακικού για να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας.
Όλοι φύγανε γεμάτοι χαμόγελα και υποσχέθηκαν πως θα είναι κοντά στην ομάδα της πόλης, τον Πανθρακικό!
Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε ο Πανθρακικός τη Βασιλόπιτά του Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε ο Πανθρακικός τη Βασιλόπιτά του
Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε ο Πανθρακικός τη Βασιλόπιτά του Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε ο Πανθρακικός τη Βασιλόπιτά του Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε ο Πανθρακικός τη Βασιλόπιτά του Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε ο Πανθρακικός τη Βασιλόπιτά του Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε ο Πανθρακικός τη Βασιλόπιτά του Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε ο Πανθρακικός τη Βασιλόπιτά του Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε ο Πανθρακικός τη Βασιλόπιτά του Σε οικογενειακό κλίμα έκοψε ο Πανθρακικός τη Βασιλόπιτά του
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood