ΔΠΘ: Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των κερκίδων του σταδίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Και των βοηθητικών τους χώρων.
IMG_20220608_155800

Ολοκληρώθηκε το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση-ανακαίνιση κερκίδων στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ στην πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής» το οποίο είχε ως φυσικό αντικείμενο την αποκατάσταση και ανακαίνιση των κερκίδων στο πανεπιστημιακό στάδιο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του ΔΠΘ στην πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής.

ΔΠΘ: Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των κερκίδων του σταδίου του ΤΕΦΑΑ ΚομοτηνήςΚαθώς το κτίριο είχε υποστεί φθορές που το καθιστούσαν ακατάλληλο για χρήση, πραγματοποιήθηκαν οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες με στόχο την άμεση επανάχρησή και τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων. Οι οικοδομικές εργασίες περιέλαβαν την αποκατάσταση των όμορων ακραίων δοκών, τοπική επισκευή πλακών, διαδοκίδων και μεσαίων δοκών, στεγανοποίηση εξωτερικών βαθμίδων συγκροτήματος κερκίδων, και ενίσχυση δοκού στα μεσαία πλαίσια των δυο τμημάτων.

ΔΠΘ: Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των κερκίδων του σταδίου του ΤΕΦΑΑ ΚομοτηνήςΕπιπλέον πραγματοποιήθηκε κατασκευή χώρου WC για ΑμεΑ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, και γενικότερες εργασίες ανακαίνισης και χρωματισμού των επιφανειών εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου, καθώς και επιδιορθώσεις κουφωμάτων. Οι ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες συνοψίζονται σε επανακατασκευή του σημείου υδροληψίας εξωτερικά των κερκίδων που περιλαμβάνει τέσσερις βρύσες με νέα επένδυση, αντικατάσταση των λαμπτήρων φωτισμού στα φωτιστικά σώματα των αιθουσών και των WC με νέας τεχνολογίας LED για εξοικονόμηση ενέργειας, εκ νέου φωτισμός περιμετρικά του κτιρίου και στις σκάλες των κερκίδων, αντικατάσταση των φωτιστικών ασφαλείας «EXIT», αντικατάσταση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού όπου κρίθηκε απαραίτητο, και εγκατάσταση νέου εξοπλισμού WC. Ακόμη, ανακαινίστηκαν και εξοπλίστηκαν, και οι αίθουσες, οι κλειστοί βοηθητικοί χώροι γυμναστικής και των αποδυτηρίων, οι προθάλαμοι και τα λουτρά που στεγάζονται κάτω από τις βαθμίδες των κερκίδων.

ΔΠΘ: Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των κερκίδων του σταδίου του ΤΕΦΑΑ ΚομοτηνήςΗ Διοίκηση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ευχαριστεί τον Καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Κωσταντίνο Χαλιορή και την  επιστημονική του ομάδα για τη σημαντική και καθοριστική  βοήθειά τους στην εκπόνηση της μελέτης στατικής επάρκειας.

Οι κερκίδες κατασκευάστηκαν αρχικά το 1995 και είναι χωρητικότητας 800 ατόμων περίπου.

ΔΠΘ: Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση των κερκίδων του σταδίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood