Σε ετοιμότητα το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Ροδόπης εν όψει του χειμώνα

Μέτρα πρόληψης και ετοιμότητας για την έγκαιρη αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση πλημμυρών, χιονοπτώσεων και παγετού, εν όψει του χειμώνα, απασχόλησαν τη σημερινή συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου «Γ. Παυλίδης», στην Κομοτηνή.
ΣΟΠΠ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ 3

Ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Τσαλικίδης αφού τόνισε τη σημασία της πρόληψης και του συντονισμού μεταξύ των Δήμων, των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών, και της Περιφέρειας, ευχαρίστησε τους Φορείς που συμμετέχουν στο Συντονιστικό Όργανο για την άψογη συνεργασία προς όφελος των πολιτών και υπογράμμισε: «Η ανάγκη για αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από πλημμυρικά φαινόμενα, χιονοπτώσεις και παγετό, είναι επίκαιρη και απαιτεί δράση. Για να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα, οφείλουμε να εστιάζουμε σε δράσεις πρόληψης και ετοιμότητας. Πέραν των υποδομών, η εκπαίδευση και ενημέρωση είναι κλειδιά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Με καινοτόμες λύσεις, συνεργασία και αποφασιστικότητα, θα προστατεύσουμε την περιοχή  μας από τους κινδύνους των φυσικών καταστροφών».

Την ετοιμότητα τους για την εφαρμογή των προβλεπόμενων προληπτικών μέτρων και την υλοποίηση εργασιών με βάση τον σχεδιασμό τους, εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των Φορέων.

Σε ετοιμότητα το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Ροδόπης εν όψει του χειμώνα Σε ετοιμότητα το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Ροδόπης εν όψει του χειμώνα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood