“Έχοντας ως στόχο τον εφοδιασμό των αγροτών με τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα για τη συμμετοχή τους σε προγράμματα και όχι μόνο, συνεχίζουμε την προσπάθεια διευκόλυνσης εκείνων που κατοικούν σε χωριά μακριά από την Κομοτηνή”. Αυτό τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, παρευρισκόμενος στις εξετάσεις απόκτησης άδειας οδήγησης ελκυστήρα (τρακτέρ), στον Σώστη.

tsalikidis eksetaseis trakter 1

“Πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε εδώ και δύο χρόνια”, πρόσθεσε ο αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος είχε ταυτόχρονα την ευκαιρία να συναντηθεί με αγρότες της περιοχής και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, ζητώντας την ενεργή συμμετοχή τους στις δράσεις της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης “προκειμένου να υπάρχει μια αμφίδρομη σχέση συνεργασίας”, όπως σημείωσε, για να καταλήξει: Συνεχίζουμε την άοκνη προσπάθεια και μέσα στο 2019, έχοντας ως στόχο την ανάδειξη και στήριξη του πρωτογενή τομέα, ενός τομέα κορυφαίου για την οικονομία της περιοχής μας”.

Τον κ. Τσαλικίδη συνόδευαν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Διοίκησης Ταρκάν Μουλταζά και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ιμπράμ Αχμέτ και Μουσταφά Κατραντζή, ενώ παρών ήταν και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.