Σε εγρήγορση τελεί η Παγκόσμια Οργάνωση του Ελληνισμού, η AHEPA, εν όψει της εξάπλωσης του κοφωνοϊού-covid 19. Ο Ύπατος Πρόεδρός της, οι Κυβερνήτες των Περιφερειών της, το επιστημονικό δυναμικό της και τα στελέχη της, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις.

Με γνώμονα την προστασία του κοινωνικού συνόλου και της δημόσιας υγείας, ο Κυβερνήτης Ελλάδος της Οργάνωσης, Ευστάθιος Κεφαλίδης, απευθύνει στα μέλη της μήνυμα με συστάσεις στο πλαίσιο της πανεθνικής καμπάνιας “Μένουμε Σπίτι”.

d1b12f76 axepa koronoios menoume spiti 2Συγκεκριμένα, αναφέρει:

“Αδελφοί μου. Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για την πατρίδα μας και για τον κόσμο ολόκληρο, και απαιτείται η συμμετοχή και η συμμόρφωση όλων μας.

Σε αυτές τις στιγμές συμμορφωνόμαστε απόλυτα με τις οδηγίες της κυβέρνησης και φροντίζουμε, εμείς τα μέλη της ΑΗΕΡΑ πρώτα, να δείξουμε το καλό παράδειγμα και να το περάσουμε στην κοινωνία.

Το σύνθημα “ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ” είναι καθολικό, και με αυτό προστατεύουμε τους δικούς μας ανθρώπους, τις ευάλωτες ομάδες, το σύστημα υγείας, για να μπορεί να ανταποκριθεί στον αυξημένο όγκο που τυχόν θα προκύψει. Με τη στάση μας θωρακίζουμε και προστατεύουμε τους δικούς μας (ειδικά τις ευάλωτες ομάδες), την κοινωνία και τη χώρα μας.

Αδελφοί πρόεδροι, θα συνιστούσα να έχετε συχνή επικοινωνία με τα μέλη σας και να μας ενημερώσετε για τυχόν προβλήματα. Η ΑΗΕΡΑ συνεχίζει να λειτουργεί παγκόσμια, μένει ενωμένη, και ανταποκρίνεται στον ρόλο της όπως έχει κάνει στα 100 χρόνια ιστορίας της.

Ο Ύπατος Πρόεδρος Γιώργος Χωριάτης με τα μέλη του Ύπατου συμβουλίου και τους Κυβερνήτες των Περιφερειών, παρακολουθούν την κατάσταση παγκόσμια.

Με αδελφική αγάπη, Ευστάθιος Κεφαλιδης, Κυβερνήτης ΑΗΕΡΑ ΕΛΛΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 25″.

50a785f8 axepa koronoios menoume spiti kefalidis