Σε ανοιχτή επικοινωνία με τις δημόσιες δομές υγείας της Ροδόπης, ο Βουλευτής Δημήτρης Χαρίτου

"Να τηρούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας, ευθύνη όλων να περιορίσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού".
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΙΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου επικοινώνησε σήμερα με την διοικήτρια του Νοσοκομείου Κομοτηνής και τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας Σαπών και Ιάσμου για να τους εκφράσει την υποστήριξή του στη μεγάλη προσπάθεια του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού της περιοχής για την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και την προστασία των κατοίκων.

Ακόμη, σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Κομοτηνής, εξέφρασε την συμπαράστασή του στο έργο των εργαζομένων του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στον βουλευτή, βρίσκεται σε εξέλιξη η υλοποίηση όλων των απαραίτητων έκτακτων μέτρων με βάση τις οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και την ΥΠΕ, όπως και των μέτρων που συνδέονται με την επάρκεια σε υγειονομικό προσωπικό και τους έκτακτους χώρους υποδοχής σε μονάδες υγείας, ενώ οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας δήλωσαν ότι είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε προκύψει.

Ο βουλευτής, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης που είναι σε εξέλιξη, ανέφερε ότι “χρειάζεται απόλυτη συμμόρφωση με τις επιστημονικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας, στις οποίες σημαντικό ρόλο έχει η ατομική ευθύνη όλων”.

Ο κ. Χαρίτου θα συνεχίσει την προσπάθεια ενημέρωσης, γι’ αυτό και αύριο θα έχει συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Ροδόπης και με τον προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΑΜ-Θ.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood