Πόσο εύκολο είναι να βρεις το νυφικό των ονείρων σου;

Ο γάμος είναι πολύ δύσκολη απόφαση, και η επιλογή του νυφικού ακόμα δυσκολότερη!

Το πετυχημένο ριάλιτι που προβάλλεται στην Αμερική, έρχεται από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και καθημερινά στις 15.30 στο OPEN.

Η εκπομπή συναντά γυναίκες από όλο τον κόσμο σε έναν από τους μεγαλύτερους οίκους νυφικών της Αμερικής, όπου αναζητούν το νυφικό των ονείρων τους. Μια αναζήτηση που μπορεί να ανεβάσει ορισμένες γυναίκες στον ουρανό, ενώ άλλες να τις ρίξει στα πατώματα. Όλα όμως θα αλλάξουν μόλις βρουν το ένα και μοναδικό νυφικό που θα τις κάνει να πουν το ναι!

Σύμμαχός τους στην αναζήτηση του ιδανικού νυφικού, η Lori Allen, η ιδιοκτήτρια του γνωστού οίκου νυφικών Bridal’s by Lori. Η Lori και οι συνεργάτες της έχουν να αντιμετωπίσουν όλη την πίεση και το άγχος που έχουν οι υποψήφιες νύφες προκειμένου να βρουν το ιδανικό νυφικό που θα τους ταιριάζει και που θα είναι και εντός των οικονομικών δυνατοτήτων τους.

Στο “Say Yes to the Dress” θα δούμε ζευγάρια που θα συγκινήσουν με τις ιστορίες τους και με το πώς τελικά πήραν τη μεγάλη απόφαση.

Στο πρώτο επεισόδιο, η ιστορία της Σαλίνα που παλαιότερα συμμετείχε σε καλλιστεία αλλά τώρα είναι στον στρατό και θέλει να βρει το νυφικό των ονείρων της.

Say Yes to the Dress: Atlanta καθημερινά στις 15.30 στο OPEN.