Με πολλούς και ανταγωνιστικούς αγώνες συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής το Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου, ακολουθώντας την πετυχημένη φιλοσοφία της περί της εκπαιδευτικής διαδικασίας, και με στόχο οι μικροί ποδοσφαιριστές να αποκομίζουν επαρκείς εμπειρίες.

Το Σάββατο 24/11 τρία τμήματα της Ακαδημίας (γενν. 2007-2008-2009), ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για φιλικούς αγώνες με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑ, ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ και ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Οι αγώνες ήταν πολύ ανταγωνιστικοί και τα τμήματα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής ανταπεξήλθαν ικανοποιητικά αποδεικνύοντας τη δυναμική της Ακαδημίας.

Την Κυριακή 25/11, τρία επίσης τμήματα της Ακαδημίας (γενν. 2007-2008, 2010, 2011), ταξίδεψαν στο Διδυμότειχο και συγκεκριμένα στο τουρνουά που διοργάνωσε ο ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ. Τα τμήματα του ΠΑΟΚ Κομοτηνής αγωνίστηκαν με τις τοπικές ακαδημίες του Διδυμοτείχου και της Ορεστιάδας.

Επίσης την Κυριακή 25/11, τρία τμήματα της Ακαδημίας (γενν. 2007,2008,2009-2010), έδωσαν το παρών και στο καθιερωμένο τουρνουά υποδομών της ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ακαδημίας συγχαίρει τους μικρούς ποδοσφαιριστές της “τόσο για τη συμπεριφορά τους όσο και για την αγωνιστικότητα που έδειξαν”, ενώ ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ ΙΣΑΑΚΙΟΥ και τον υπεύθυνο Μπισιρόπουλο Βασίλη, όπως και τον Α.Ο. ΠΡΩΤΕΑ και τον υπεύθυνο Καραντανά Ευριπίδη, “για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχαν”.

“Ο βασικός άξονας λειτουργίας της Ακαδημίας μας είναι η συνεχής εκπαιδευτική διαδικασία. Οι αγώνες συμπεριλαμβάνονται στο πλάνο μας αποτελώντας ζωτικό κύτταρο της διαδικασίας δημιουργίας ποδοσφαιριστών”, σχολίασε ο πολύπειρος Διευθυντής της Ακαδημίας, Δημήτρης Παγωνίδης, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες του στους γονείς “που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους”.