Την ερχόμενη Κυριακή 7 Απριλίου, όλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό και συντονιζόμαστε στο Let’s do it Greece, τη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας.

Φέτος αποφασίζουμε να δράσουμε μαζί με την οικογένειά μας, ή καλύτερα με αυτούς που θεωρούμε οικογένειά μας.

Όλοι αγαπάμε το περιβάλλον γιατί είναι η μοναδική κληρονομιά μας.

Έτσι λοιπόν, όπου κι αν βρισκόμαστε, σηκώνουμε μανίκια και κάνουμε μια καλή πράξη:

  • μαζεύουμε σκουπίδια σε παραλίες, βυθούς, ποτάμια, λίμνες,
  • αναδασώνουμε,
  • ομορφαίνουμε πάρκα, σχολεία και γειτονιές,

συμμετέχοντας σε μία από τις εκατοντάδες δράσεις που οργανώνονται σε κάθε γωνιά της χώρας.

Μπορείς κι εσύ να γίνεις πηγή έμπνευσης και να δώσεις λίγη από τη δύναμή σου, είτε δηλώνοντας συμμετοχή σε μια ήδη οργανωμένη δράση, ή δημιουργώντας τη δική σου στο www.letsdoitgreece.org.

“Εσύ; Πιστεύεις στη δύναμη των ονείρων; Αν ναι, έλα στη μεγάλη παρέα του Let’s do it Greece για να φέρουμε μαζί μια μεγάλη, θετική αλλαγή!”, είναι το κεντρικό μήνυμα της δράσης, δίνοντας ραντεβού στις 7 Απριλίου φωνάζοντας δυνατά Let’s do it Greece!

Το Let’s do it Greece αποτελεί δράση από εθελοντές για εθελοντές, καθώς η οργανωτική της Ομάδα αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές που οι περισσότεροι αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο.  Μεγάλος της στόχος, μέχρι το 2021, να  αγγίξει το 5% του  πληθυσμού της χώρας με δράσεις σε 3.000 σημεία στην Ελλάδα. Η συμμετοχή φυσικά είναι ελεύθερη για όλους και οι δράσεις οργανώνονται αυτόνομα από την κάθε ομάδα. Θεματική της φετινής δράσης η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου είναι η Οικογένεια, θέλοντας να στείλει παντού ένα δυνατό μήνυμα για τους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν όλους όσους ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο