Σάπες Ροδόπης: Διακινητές παράνομων μεταναστών ενεπλάκησαν σε τροχαίο

Ο ένας συνελήφθη, ο άλλος αναζητείται.
Φωτό αρχείου inkomotini.news.

Συνελήφθη χθες στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη άγνωστο συνεργό του, ο οποίος αναζητείται.

Ειδικότερα, στην παλαιά Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος δράστης, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο ημεδαποί, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν τα οχήματα, ενώ ο οδηγός – διακινητής τράπηκε πεζός σε φυγή.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο πρώτο όχημα και πλησίον αυτού, εντόπισαν τους μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους ο άγνωστος οδηγός μαζί με τον συνεργό του, που συνελήφθη, μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα.

Οι επιβαίνοντες των δύο οχημάτων μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood