Σάπες: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα και για τρεις μέρες για τη διέλευση του βαρέως οχήματος που μεταφέρει γεννήτριες της ΤΕΡΝΑ στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής

Σάπες: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα και για τρεις μέρες για τη διέλευση του βαρέως οχήματος που μεταφέρει γεννήτριες της ΤΕΡΝΑ στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής.
ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΤΕΡΝΑ (1)

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της Επαρχιακής Οδού Συκορράχης – Σαπών – ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής (μέσω Σαπών, Λοφαρίου, Αρίσβης, Αράτου, Ανθοχωρίου), ισχύουν από σήμερα Παρασκευή 18-11-2022 και ώρα 15:00 έως και την Κυριακή 20-11-2022, προκειμένου να διέλθει το βαρύ όχημα που μεταφέρει από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης γεννήτριες της εταιρείας ΤΕΡΝΑ Α.Ε.

Συγκεκριμένα, θα διακόπτεται τμηματικά, και προσωρινά, σε προγραμματισμένα χρονικά διαστήματα, η κυκλοφορία των οχημάτων, με τοποθέτηση οριζόντιας και κάθετης σήμανσης.

Για την περίπτωση που θα απαιτηθεί προσωρινός αποκλεισμός της κυκλοφορίας, θα υπάρξει μέριμνα από την ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα διεξάγεται με σημαιοφόρους.

Το βαρύ όχημα κινείται με περίπου 6 χλμ/ώρα και συνολικά με το φορτίο του ζυγίζει επτακόσιους τόνους.

Σημειώνεται πως τα παραπάνω θα εφαρμόζονται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνεπώς κατά τη διάρκεια της νύχτας θα απομακρύνεται η εργοταξιακή σήμανση και οι οδοί θα αποδίδονται πλήρως στην κυκλοφορία, απόλυτα καθαρές από ξένες ύλες.

Σάπες: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα και για τρεις μέρες για τη διέλευση του βαρέως οχήματος που μεταφέρει γεννήτριες της ΤΕΡΝΑ στη ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής Σάπες: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα και για τρεις μέρες για τη διέλευση του βαρέως οχήματος που μεταφέρει γεννήτριες της ΤΕΡΝΑ στη ΒΙ.ΠΕ. ΚομοτηνήςΦωτό: Νίκος Ευκαρπίδης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood