Σάπες | Εντυπωσιακή λαϊκή αποδοχή του Απόστολου Ιωάννου και των προτάσεών του για την πόλη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Απόστολος Ιωάννου, πλαισιωμένος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, φίλους και συνεργάτες της παράταξής του, «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών», επισκέφθηκε τον χώρο της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς των Σαπών και την αγορά της πόλης.
foto4 (2)

Το θετικό κλίμα που συναντά σε όλες τις περιοδείες του εκδηλώθηκε και σε αυτή την περίπτωση, όπου συνομίλησε εγκάρδια με πωλητές και πελάτες.

Οι ουσιώδεις προτάσεις του κ. Ιωάννου, ειδικά για ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, για τις υποδομές ύδρευσης και άρδευσης, για έμφαση στην αγροτική οδοποιία, και για υποστήριξη των επαγγελματιών όπως με την προώθηση της ιδέας μιας κλειστής λαϊκής αγοράς στην πόλη των Σαπών, έχουν αγκαλιαστεί από τους πολίτες και εγγυώνται την επικράτησή του στις επερχόμενες εκλογές.

Κατά την επίσκεψη σε επιχειρήσεις των Σαπών, όπου είχαν επίσης την ευκαιρία διαλόγου τόσο με τους επαγγελματίες όσο και με πελάτες, διαπιστώθηκε η ικανοποίηση των κατοίκων της έδρας του Δήμου για το πρόγραμμα της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» και ειδικά για τον στόχο της ανάπλασης, του ευπρεπισμού και της ανάδειξης της εισόδου των Σαπών, αλλά και κεντρικών οδών της πόλης.

Συμπερασματικά, και στο μεγάλο αστικό κέντρο και έδρα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, ήταν φανερή η νικηφόρος κλιμάκωση της αποδοχής της υποψηφιότητας του Απόστολου Ιωάννου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην πρωτεύουσα του Δήμου, ο κ. Ιωάννου και η ομάδα του, συνάντησαν τον έτερο υποψήφιο, κ. Χαριτόπουλο, με τη δική του ομάδα, και στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού αντάλλαξαν χειραψίες.

Σάπες | Εντυπωσιακή λαϊκή αποδοχή του Απόστολου Ιωάννου και των προτάσεών του για την πόλη Σάπες | Εντυπωσιακή λαϊκή αποδοχή του Απόστολου Ιωάννου και των προτάσεών του για την πόλη Σάπες | Εντυπωσιακή λαϊκή αποδοχή του Απόστολου Ιωάννου και των προτάσεών του για την πόλη Σάπες | Εντυπωσιακή λαϊκή αποδοχή του Απόστολου Ιωάννου και των προτάσεών του για την πόλη Σάπες | Εντυπωσιακή λαϊκή αποδοχή του Απόστολου Ιωάννου και των προτάσεών του για την πόλη Σάπες | Εντυπωσιακή λαϊκή αποδοχή του Απόστολου Ιωάννου και των προτάσεών του για την πόλη Σάπες | Εντυπωσιακή λαϊκή αποδοχή του Απόστολου Ιωάννου και των προτάσεών του για την πόλη Σάπες | Εντυπωσιακή λαϊκή αποδοχή του Απόστολου Ιωάννου και των προτάσεών του για την πόλη Σάπες | Εντυπωσιακή λαϊκή αποδοχή του Απόστολου Ιωάννου και των προτάσεών του για την πόλη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood