Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Σάλος για το θαλασσοδάνειο των 800.000 € του Γ. Πάσχα – Non stop “γλέντι” από Πολάκη σε Στουρνάρα

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο επίκουρος εισαγγελέας Διαφθοράς Κ. Κούτριας στο "δεξί χέρι" του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα, Γ. Πάσχα.
ΠΑΣΧΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο επίκουρος εισαγγελέας Διαφθοράς Κ. Κούτριας στο “δεξί χέρι” του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα, Γ. Πάσχα, καθώς ο τελευταίος φέρεται να έχει λάβει ενδοϋπηρεσιακά δάνεια άνω των 800.000 ευρώ, το 2007, από την Εθνική Τράπεζα, χωρίς όμως να έχει αποπληρώσει ούτε..ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

Πρόκειται για τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιριών της ΤτΕ, και πρώην Επιθεωρητή της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος διώκεται για απιστία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με περιουσιακή ζημιά που υπερβαίνει τις 800.000 ευρώ, αλλά και για απλή συνέργεια σε απιστία και για ηθική αυτουργία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του documentonews.gr, η δίωξη κατά του Γ. Πάσχα έχει ασκηθεί εδώ και δύο μήνες, με τον Γ. Στουρνάρα να παριστάνει ότι δεν γνωρίζει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού ο διωκόμενος συνεργάτης του παραμένει στη θέση του σαν να μην συμβαίνει τίποτα…

Ο πρώην ελεγκτής της Εθνικής Τράπεζας έλαβε το 2007 τρία ενδοϋπηρεσιακά δάνεια από την Εθνική Τράπεζα με προκλητικά ευνοϊκούς όρους και – επί της ουσίας – άνευ εγγυήσεων. Αναλυτικότερα: ένα δάνειο 590.583 €, ένα 119.053 € και ένα 92.450 €, χωρίς να αποπληρώνει κανένα εξ αυτών! Μάλιστα, ενόσω το πρώτο και μεγαλύτερο δάνειο έπαιρνε συνεχώς παρατάσεις αποπληρωμής άνευ πρόσθετων εγγυήσεων, ο στρατηγικός κακοπληρωτής Γ. Πάσχας κατάφερε να λάβει και τις δύο υπόλοιπες τραπεζικές χρηματοδοτήσεις…

Όπως σημειώνεται στη δικογραφία, δεν έχει κατατεθεί καμία πράξη δικαστικής διεκδίκησης για τα…δανεικά και αγύριστα του Γ. Πάσχα, σε αντίθεση με ό,τι ισχύει για χιλιάδες δανειολήπτες που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν τις υποχρεώσεις τους. Επομένως προκαλείται το ερώτημα αν οι ελεγχόμενοι στενοί συνεργάτες του Διοικητή της ΤτΕ μπορούν να ασκούν έλεγχο. Προκαλείται επίσης το ερώτημα για το πώς τα ακαριαία αντανακλαστικά του Γ. Στουρνάρα ενεργοποιούνται για υποθέσεις που αφορούν «πολιτικούς του αντιπάλους», ενώ οι διώξεις στο περιβάλλον του δίνουν και παίρνουν με εκείνον να σφυρίζει αδιάφορα.

Πρόκειται για τον δεύτερο στενό συνεργάτη του Διοικητή της ΤτΕ που διώκεται. Υπενθυμίζεται ότι ποινικές διώξεις έχουν ασκηθεί και κατά του Διευθυντή της διεύθυνσης Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της Τράπεζας της Ελλάδος, Σπ. Παντελιά, ο οποίος εμπλέκεται στη σκανδαλώδη υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Πλέον ο κ. Στουρνάρας πρέπει να αποσαφηνίσει αν προτίθεται να πράξει όσα έπραξε για το νόμιμο δάνειο Πολάκη, και στην περίπτωση της παρανομίας του στενού του συνεργάτη.

Η απάντηση του Γιώργου Πάσχα

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γιώργος Πάσχας, αναφέρει: «Σχετικά με το συκοφαντικό δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών”, του οποίου τα κίνητρα είναι προφανή και κατά το οποίο “βασικό στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος δεν πλήρωνε τα δάνειά του”, δηλώνω ότι ουδέποτε είχα ούτε έχω οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή από δάνειο ή οποιαδήποτε αιτία προς την Εθνική Τράπεζα ή άλλη τράπεζα, και ότι επιφυλάσσομαι να ασκήσω στο ακέραιο τα νόμιμα δικαιώματά μου κατά των υπαιτίων ενώπιον των δικαστηρίων της χώρας».

Τους “γλεντάει” ο Πολάκης

Σε δηλώσεις του και αναρτήσεις του ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, εξαπολύει…non stop επίθεση στον Γ. Στουρνάρα και στους συν αυτώ. Ιδού χαρακτηριστικές τοποθετήσεις του:

  • “Το δεξί χέρι του Γ. Στουρνάρα, ο κ. Γ. Πάσχας – το όνομά του δημοσιεύτηκε και για αυτό το λέω – δεν έχει αποπληρώσει ούτε μισό ευρώ. Γεννώνται ορισμένα ερωτήματα. Δεν ντρέπεται ο κ. Στουρνάρας να στέλνει αυτόν τον άνθρωπο να εκπροσωπεί την ΤτΕ στην εξεταστική της Βουλής για τα δάνεια των κομμάτων; Αυτός ο άνθρωπος εποπτεύει τις τράπεζες. Δεν ντρέπεται να τον έχει ακόμα στη θέση του; Δεν ντρέπεται να μην με έχει ακόμη καλέσει, όπως έχω ζητήσει, να παραβρεθώ στο Συμβούλιο της Τράπεζας και να τους πάω εγώ τα στοιχεία για μία σειρά από πρόσωπα αφού δεν τα βρίσκουν; Εγώ τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “ορθώς με έλεγξες, αλλά κάνε το και για τους διπλανούς”, κάνε το για αυτούς που χρεοκόπησαν τη χώρα. Εκεί δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα ο κύριος διοικητής; Είναι ακόμα στη θέση του ο κ. Πάσχας; Έχει την ευθιξία ο κ. Στουρνάρας να παραιτηθεί; Αν ντρέπεται πρέπει σήμερα να παραιτηθεί. Το Πάσχα της διαπλοκής έχει τελειώσει, ας το πάρουν χαμπάρι”.
  • “Δηλαδή ο εισαγγελέας που σου άσκησε κακουργηματική δίωξη για τρία δάνεια αρθροιστικού ύψους 800.000 ευρώ περίπου, αποδεικνύοντας πως δεν έχεις γυρίσει πίσω ούτε μισό ευρώ, τα οποία πήρες έναντι μετοχών και καλά (που από 44 ευρώ έχουν πέσει στο 1 ευρώ αξία), που έπρεπε να τα γυρίσεις σε 12 μήνες και παίρνεις δέκα χρόνια παρατάσεις χωρίς να δίνεις ούτε τους τόκους, που δεν έβαλες καμία άλλη εξασφάλιση… Δηλαδή αυτός ο εισαγγελέας διαφθοράς είναι ψεύτης, δεν ξέρει τι του γίνεται, ή είναι εγκάθετος του ΣΥΡΙΖΑ; Έχει και ΘΡΑΣΟΣ ο κύριος “διευθυντής εποπτευόμενων φορέων” της Τράπεζας της Ελλάδας! ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΧΑ… Πέστο και στον Στουρναρα”.Σάλος για το θαλασσοδάνειο των 800.000 € του Γ. Πάσχα - Non stop "γλέντι" από Πολάκη σε Στουρνάρα
  • “ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! Που είσαι μωρέ; Αρχίζω κι ανησυχώ! Έπαθες πράμα; Στο βάζω να το ξαναδείς μήπως και δεν το είδες! Με τον Ντράγκι μιλιέστε; Του είπες τίποτα; Δώσε ένα σήμα πως αναπνέεις έστω. Υ.Γ Δεν σε παίρνω τηλέφωνο να μάθω ήντα κάνεις, γιατί μπορεί να ξιπαστείς (ξαφνιαστείς-τρομοκρατηθείς), και πάθεις κάνα ισχαιμικό και ποιος με ξεπλένει μετά…”.
  • “ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! Πες αλεύρι! Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να έχεις στενό συνεργάτη και μάλιστα διευθυντή επιθεώρησης εποπτευόμενων εταιρειών (!!!) έναν άνθρωπο που έχει πάρει δάνεια αθροιστικού ύψους 800.000 ευρώ και ο οποίος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ;! Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να μην έχεις προβεί σε έλεγχό του όπως έκανες για το δικό μου ΝΟΜΙΜΟ δάνειο απλά και μόνο για με σπιλώσεις; Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να έχεις αυτόν τον άνθρωπο να σου ετοιμάζει πορίσματα, να εκπροσωπεί εσένα και την Τράπεζα της Ελλάδας, να καταθέτει στην εξεταστική της Βουλής; Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να μην τον έχεις απολύσει ακόμα; Δεν ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να μη με έχεις καλέσει ακόμα στο Γενικό συμβούλιο της Τράπεζας για να σας φέρω τα στοιχεία που έχω και τα οποία προφανώς “δεν γνωρίζετε” για να ελέγξετε τους πραγματικούς μπαταξήδες από το πολιτικό προσωπικό και την επιχειρηματική ελίτ της χώρας για τους οποίους κάνετε τους Κινέζους; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ; Υ.Γ.: Θα επανέλθω…”.
  • “Εκεί στον ΣΚΑΪ και στο ΠΡΩΤΟ ΦΛΕΜΜΑ, το δάνειο (το ΑΠΛΗΡΩΤΟ) των 800.000 ευρώ του Γ. ΠΑΣΧΑ του διευθυντή εποπτευόμενων εταιρειών της Τράπεζας της Ελλάδας – του Γιάννη Στουρνάρα, το δεξί χέρι ντε – ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ; Πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι και κανίς της διαπλοκής την ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ που άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον του ΠΑΣΧΑ δεν την πήρατε χαμπάρι; ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, το αμίλητο νερό ήπιες; Ακόμα να απολύσεις τον Πάσχα ΚΑΙ να παραιτηθείς και εσύ; Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ…της φακής και της διαπλοκής…”.
  • “Άμα για τον ΠΑΣΧΑ έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, όταν ασκηθούν οι διώξεις για τη γυναίκα του για την απ’ ευθείας ανάθεση του συνεδρίου E-HEALTH και τη μαϊμού διαφημιστική δαπάνη για τον καρκίνο μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ, τι άραγε θα κάνει; Άντε, καλό ξημέρωμα αρχιτραπεζίτη, έχει και ένα θρίλερ απόψε στην τηλεόραση: “ο εφιάλτης στον δρόμο με τα ΔΑΝΕΙΑ”. Να το δεις… Εγώ θα δω μια άλλη ταινία· “Χορεύοντας με τους λύκους”… Αύριο πάλι…”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Μπες…facefood, και ζήσε μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία!
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood