Η Κομοτηνή έχει εκπροσωπηθεί ουκ ολίγες φορές στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1 – κυρίως από ομάδες φοιτητών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε άλλη μία νεανική παρέα που έχει σημείο αναφοράς την πόλη μας. Ο λόγος για τη Μαργαρίτα, τη Μαρία, την Ευρωπία, τη Βασιλική και την Παναγιώτα, εκ των οποίων οι τέσσερις πρώτες γνωρίστηκαν στην Κομοτηνή, όπου σπούδασαν και αποφοίτησαν από τη Νομική Σχολή του Δ.Π.Θ.

Οι «Belladonnas», όπως είναι το όνομα με το οποίο συμμετείχαν οι πέντε κοπέλες στο Ρουκ Ζουκ, κατάφεραν να επικρατήσουν της αντίπαλης ομάδας, έφτασαν στον τελικό όπου κέρδισαν το ποσό των 1.000 ευρώ, ενώ εξασφάλισαν και τη συμμετοχή τους στο επόμενο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού, που θα προβληθεί την προσεχή Δευτέρα. Σημειώνεται ότι, εφόσον συνεχίσουν νικηφόρα, μπορούν να λάβουν μέρος μέχρι και σε πέντε επεισόδια, διεκδικώντας σε κάθε συμμετοχή τους το ποσό των 5.000 ευρώ, που είναι το ανώτατο χρηματικό έπαθλο του Ρουκ Ζουκ.

Δείτε το σημερινό επεισόδιο με την επικράτηση των «Belladonnas» ΕΔΩ.