Το πρωί της Τρίτης και τις βραδινές ώρες της Τρίτης προς Τετάρτη συνελήφθησαν τρεις διακινητές στον νομό Ροδόπης, δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 19 ετών και ένας 22χρονος ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Ροδόπη: Χειροπέδες σε τρεις διακινητές μη νόμιμων μεταναστώνΑναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό παράνομα στην ενδοχώρα 7 μη νόμιμους μετανάστες.

Ροδόπη: Χειροπέδες σε τρεις διακινητές μη νόμιμων μεταναστώνΣτη δεύτερη περίπτωση, τις βραδινές ώρες, στην επαρχιακή οδό Μέστης – Κρωβύλης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον 22χρονο ημεδαπό, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 4 μη νόμιμους μετανάστες.

Συνολικά κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.  επιβατηγά αυτοκίνητα, τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου και Σαπών Ροδόπης.